19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MURAT TOSUNOĞLU’NU UNUTMADIK

Gebze 11.10.2018 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MURAT TOSUNOĞLU’NU UNUTMADIK

Gebzeli gazeteci Murat Tosunoğlu, ölümünün 4’üncü yıldönümünde Gebze’deki mezarı başında anıldı. Tosunoğlu’nu ölüm yıldönümünde meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı Anma  etkinliğine Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, İdare Amiri İsa Turhan, Gebze Gazeteciler Derneği başkanı Ahmet Oğuz, CHP Gençlik kolları genel başkan yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, Darıca Final Okulları Müdürü murat Kaya, meslektaşları ve dostları katıldı.  SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ Hocanın Kuran’ı-Kerim okuyarak, dua etmesinin ardından yapılan anma etkinliğinde bir konuşma yapan KOGACE Başkan Vekili Levent Altun, “Bugün sözün bittiği yerdeyiz. Murat Tosunoğlu kardeşimiz bundan dört yıl önce aramızdan ayrıldı. İnsanın geride bıraktığı en büyük serveti mal mülk değildir. Arkasından iyi insandı denebilmesi en büyük servettir. İşte iyi insanların mirası ise bugün sizler gibi dostların mezarı başında onu hayır dua ile anmasıdır. İyi bir dost aramızdan ayrıldı. Onu çok özlüyoruz” diye konuştu.  SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI Anma etkinliğine katılan yakınları ve meslektaşları da Murat Tosunoğlu ile ilgili anılarını dile getirerek yad ettiler.

Gebzeli gazeteci Murat Tosunoğlu, ölümünün 4’üncü yıldönümünde Gebze’deki mezarı başında anıldı. Tosunoğlu’nu ölüm yıldönümünde meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı Anma  etkinliğine Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, İdare Amiri İsa Turhan, Gebze Gazeteciler Derneği başkanı Ahmet Oğuz, CHP Gençlik kolları genel başkan yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, Darıca Final Okulları Müdürü murat Kaya, meslektaşları ve dostları katıldı. 


SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ
Hocanın Kuran’ı-Kerim okuyarak, dua etmesinin ardından yapılan anma etkinliğinde bir konuşma yapan KOGACE Başkan Vekili Levent Altun, “Bugün sözün bittiği yerdeyiz. Murat Tosunoğlu kardeşimiz bundan dört yıl önce aramızdan ayrıldı. İnsanın geride bıraktığı en büyük serveti mal mülk değildir. Arkasından iyi insandı denebilmesi en büyük servettir. İşte iyi insanların mirası ise bugün sizler gibi dostların mezarı başında onu hayır dua ile anmasıdır. İyi bir dost aramızdan ayrıldı. Onu çok özlüyoruz” diye konuştu. 


SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Anma etkinliğine katılan yakınları ve meslektaşları da Murat Tosunoğlu ile ilgili anılarını dile getirerek yad ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.