Muscle Academy Kadınlar Günü’nü kutladı

Spor 08.03.2019 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Muscle Academy Kadınlar Günü’nü kutladı

Darıca’nın önemli spor merkezlerinden Muscle Academy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi. Geçtiğimiz yıl Darıca Osmangazi mahallesinde faaliyetlerinde başlayan, Fitness, Vücut geliştirme, Aerobik, Zumba, Karate, Kick Boks gibi bir çok alanda faaliyet gösteren ve üyelerine sunduğu hizmetlerle sadece Darıca’nın değil Gebze Bölgesinin önemli spor merkezlerinden birisi olan Muscle Academy, Dünya Kadınlar Gününü unutmö-adı.  KARANFİL DAĞITILDI Sahipliğini Darıca’nın sevilen isimleri fatih Çetinkaya ve Eyüp Akbaba’nın yaptığı Muscle Academy, bayan çalışma grubunun antrenörü Sedef Yıldız’ın ev sahipliğinde, Muscle Academy Spor merkezinde 8 Mart nedeniyle sabah kahvaltısı düzenledi. Spor merkezinin bayan üyelerine karanfil dağıtımı gerçekleştirilirken, yapılan etkinlikler bayanların da teşekkürünü aldı.

Darıca’nın önemli spor merkezlerinden Muscle Academy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi. Geçtiğimiz yıl Darıca Osmangazi mahallesinde faaliyetlerinde başlayan, Fitness, Vücut geliştirme, Aerobik, Zumba, Karate, Kick Boks gibi bir çok alanda faaliyet gösteren ve üyelerine sunduğu hizmetlerle sadece Darıca’nın değil Gebze Bölgesinin önemli spor merkezlerinden birisi olan Muscle Academy, Dünya Kadınlar Gününü unutmö-adı. 

KARANFİL DAĞITILDI

Sahipliğini Darıca’nın sevilen isimleri fatih Çetinkaya ve Eyüp Akbaba’nın yaptığı Muscle Academy, bayan çalışma grubunun antrenörü Sedef Yıldız’ın ev sahipliğinde, Muscle Academy Spor merkezinde 8 Mart nedeniyle sabah kahvaltısı düzenledi. Spor merkezinin bayan üyelerine karanfil dağıtımı gerçekleştirilirken, yapılan etkinlikler bayanların da teşekkürünü aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.