19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Müsiad’an Toltar’a ziyaret

Dilovası 25.01.2017 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Müsiad’an Toltar’a ziyaret

MÜSİAD Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a Bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yeni yönetimini Başkan Toltar ile tanıştıran Yıldırım, Başkan Toltar'a, çalışmaları hakkında bilgiler vererek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.   Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bizim için STK'lar çok önemlidir. Özellikle ülke olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları olarak gündemde yer alan önemli sorunlara katkı sunmaları, hem ekonomik olarak tartışılan konulara ve toplumsal sorunlara çözüm önerileri sunmalarını önemsiyoruz. Öncelikle ülkemize ve yerelde de belediyelerimize katkı sağlayacağını umut ediyorum. Bu tür tanışma ve ilerleyen sürecte işbirliği her daim önemlidir. Ayrıca bu tür diyalogların belediyemize de faydalı olacağını düşünüyorum."dedi.   MÜSİAD Şube Başkanı Nihat Yıldırım sivil toplum kuruluşları olarak fikir ve önerilerini şehrimizin geleceği, vizyonu için belediyelerle paylaşmanın borç olduğunu  belirterek Toltar'a sıcak karşılama ve hoş sohbet için teşekkürlerini bildirerek çalışmalarında başarı temennilerinde bulundu.
MÜSİAD Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a Bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yeni yönetimini Başkan Toltar ile tanıştıran Yıldırım, Başkan Toltar'a, çalışmaları hakkında bilgiler vererek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bizim için STK'lar çok önemlidir. Özellikle ülke olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları olarak gündemde yer alan önemli sorunlara katkı sunmaları, hem ekonomik olarak tartışılan konulara ve toplumsal sorunlara çözüm önerileri sunmalarını önemsiyoruz. Öncelikle ülkemize ve yerelde de belediyelerimize katkı sağlayacağını umut ediyorum. Bu tür tanışma ve ilerleyen sürecte işbirliği her daim önemlidir. Ayrıca bu tür diyalogların belediyemize de faydalı olacağını düşünüyorum."dedi.

 

MÜSİAD Şube Başkanı Nihat Yıldırım sivil toplum kuruluşları olarak fikir ve önerilerini şehrimizin geleceği, vizyonu için belediyelerle paylaşmanın borç olduğunu  belirterek Toltar'a sıcak karşılama ve hoş sohbet için teşekkürlerini bildirerek çalışmalarında başarı temennilerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.