MÜSİAD’dan DEĞİRMEN İNŞAAT ZİYARETİ

Gebze 04.03.2016 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD’dan DEĞİRMEN İNŞAAT ZİYARETİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinden Değirmen İnşaat’ın Sahibi Murat Değirmen’i işyerinde ziyaret etti.

 MÜSİAD adına ziyarete, Bşk. Yrd. Ve Mali İşler Kom. Bşk. Mehmet PENBEGÜLLÜ,  Eğitim Kom. Bşk. Ahmet Doğan GÜLER,  Sektör Kurulları Kom. Bşk. Şerif Ali ÖZTÜRK, Gençlik Kurulu Komisyon Başkanı Salih KÜÇÜKADA, Yönetim Kurulu üyelerinden Serkan BEYAZ, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit AKIN katıldı.   MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Penbegüllü; MÜSİAD’ın Gençlik Kurulu’nda faydalı işlere imza atan ve bölgemizde son dönemde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren firmalarından biri olan Değirmen İnşaat’ın sahibi Murat Değirmen’in, yaptığı projelerle birçok kişiye ev ve iş imkanı sağlayarak topluma faydalı olduğundan bahsetti. Gebze gibi birçok rakip firmanın olduğu alanda kalitesini öncü edinerek çalışmalarına hız veren Murat Değirmen, önümüzdeki dönemde birçok projelerinin olduğunu ve çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerinden bahsetti. Ayrıca MÜSİAD Ailesi’nin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müsiad Gebze Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, girişimci genç işadamlarının her zaman desteklenmesi gerektiğini ve bu doğrultuda Müsiad olarak çalışmalar yaptıklarından  bahsetti.   Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Değirmen İnşaat’ın sahibi Murat Değirmen’e ve çalışanlarına gösterdiği güzel misafirperverlikten ötürü teşekkür etti.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinden Değirmen İnşaat’ın Sahibi Murat Değirmen’i işyerinde ziyaret etti.

 MÜSİAD adına ziyarete, Bşk. Yrd. Ve Mali İşler Kom. Bşk. Mehmet PENBEGÜLLÜ,  Eğitim Kom. Bşk. Ahmet Doğan GÜLER,  Sektör Kurulları Kom. Bşk. Şerif Ali ÖZTÜRK, Gençlik Kurulu Komisyon Başkanı Salih KÜÇÜKADA, Yönetim Kurulu üyelerinden Serkan BEYAZ, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit AKIN katıldı.

 

MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Penbegüllü; MÜSİAD’ın Gençlik Kurulu’nda faydalı işlere imza atan ve bölgemizde son dönemde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren firmalarından biri olan Değirmen İnşaat’ın sahibi Murat Değirmen’in, yaptığı projelerle birçok kişiye ev ve iş imkanı sağlayarak topluma faydalı olduğundan bahsetti. Gebze gibi birçok rakip firmanın olduğu alanda kalitesini öncü edinerek çalışmalarına hız veren Murat Değirmen, önümüzdeki dönemde birçok projelerinin olduğunu ve çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerinden bahsetti. Ayrıca MÜSİAD Ailesi’nin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müsiad Gebze Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, girişimci genç işadamlarının her zaman desteklenmesi gerektiğini ve bu doğrultuda Müsiad olarak çalışmalar yaptıklarından  bahsetti.

 

Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Değirmen İnşaat’ın sahibi Murat Değirmen’e ve çalışanlarına gösterdiği güzel misafirperverlikten ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.