19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MÜSİAD’DAN GLOBALMED ZİYARETİ

Gebze 09.03.2016 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD’DAN GLOBALMED ZİYARETİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, GLOBALMED Genel Müdürü Alican Karakaya’yı ziyaret etti.

Başta  MÜSİAD  Gebze Şubesi  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt olmak üzere, Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Eğitim Komisyonu Başkanı  Ahmet Doğan Güler,  Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Şerif Ali Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Beyaz , Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın ve Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Daşdemir’in   hazır bulunduğu ziyaret, dostane bir havada geçti. Sağlık sektöründe son yıllarda yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, GLOBALMED olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Alican Karakaya aynı zamanda Genç Müsiad Yönetim Kurulu üyesi olduğunu ifade etti. Gebze gibi birçok ilden daha büyük potansiyele sahip bir bölgede yapmış oldukları çalışmalarda,  kendilerinin kurum olarak her zaman öncelikli olarak  “Kalite”ye öncelik verdiklerinden bahsetti. Gebze gibi bir bölgede STK’ların misyonunun çok önemli olduğunu belirten Karakaya, kendisinin, geçmişten gelen bağlarıyla günümüzde değerine değer katan Müsiad gibi bir camiada olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Genç Müsiad olarak yaptıkları projelerden de bahseden Karakaya;  Yapacakları çalışmaların, önümüzdeki günlerde, özellikle genç nüfus potansiyeli çok fazla olan Gebze gibi bir yerde ses getireceğini ve diğer STK’lar tarafından örnek alınacağını söylerken, önümüzdeki günlerde Üniversite Öğrencileriyle ilgili yapacakları yarışma ve seminerlerle ilgili bilgi verdi. Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Müsiad Gebze Şubesi olarak yapacakları çalışmalardan bahsederken genç nüfusun özellikle eğitim konusunda desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.  Bununla ilgili gerek yurt genelinde gerekse bulundukları bölgede yaptıkları eğitim seminerleriyle gençliğin bu konuda daima yanında olduklarından bahsetti. Ali Kurt; Alican Karakaya’nın, Genç Müsiad Yönetim Kurulu’nda yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini, kendileri adına bu konuda gerekli desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Ziyaretin ardından Alican Karakaya,  MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  MÜSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt ise Alican Karakaya’ya ve GLOBALMED çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.  
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, GLOBALMED Genel Müdürü Alican Karakaya’yı ziyaret etti.

Başta  MÜSİAD  Gebze Şubesi  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt olmak üzere, Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Eğitim Komisyonu Başkanı  Ahmet Doğan Güler,  Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Şerif Ali Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Beyaz , Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın ve Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Daşdemir’in   hazır bulunduğu ziyaret, dostane bir havada geçti.

Sağlık sektöründe son yıllarda yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, GLOBALMED olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Alican Karakaya aynı zamanda Genç Müsiad Yönetim Kurulu üyesi olduğunu ifade etti. Gebze gibi birçok ilden daha büyük potansiyele sahip bir bölgede yapmış oldukları çalışmalarda,  kendilerinin kurum olarak her zaman öncelikli olarak  “Kalite”ye öncelik verdiklerinden bahsetti. Gebze gibi bir bölgede STK’ların misyonunun çok önemli olduğunu belirten Karakaya, kendisinin, geçmişten gelen bağlarıyla günümüzde değerine değer katan Müsiad gibi bir camiada olduğu için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Genç Müsiad olarak yaptıkları projelerden de bahseden Karakaya;  Yapacakları çalışmaların, önümüzdeki günlerde, özellikle genç nüfus potansiyeli çok fazla olan Gebze gibi bir yerde ses getireceğini ve diğer STK’lar tarafından örnek alınacağını söylerken, önümüzdeki günlerde Üniversite Öğrencileriyle ilgili yapacakları yarışma ve seminerlerle ilgili bilgi verdi.

Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Müsiad Gebze Şubesi olarak yapacakları çalışmalardan bahsederken genç nüfusun özellikle eğitim konusunda desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.  Bununla ilgili gerek yurt genelinde gerekse bulundukları bölgede yaptıkları eğitim seminerleriyle gençliğin bu konuda daima yanında olduklarından bahsetti. Ali Kurt; Alican Karakaya’nın, Genç Müsiad Yönetim Kurulu’nda yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini, kendileri adına bu konuda gerekli desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Ziyaretin ardından Alican Karakaya,  MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  MÜSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt ise Alican Karakaya’ya ve GLOBALMED çalışanlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.