19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MÜSİAD'DAN KOSGEB'E ZİYARET!

Gebze 01.12.2016 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD'DAN KOSGEB'E ZİYARET!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, KOSGEB Bölge Müdürü Hakan Demirci’ye makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. MÜSİAD Gebze yönetiminden, KOSGEB Bölge Müdürü Hakan Demirci’yi makamında ziyaret etti. MÜSİAD adına ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Teşkilatlanma Kom. Başkanı Orhan Kahya, Üyeler Arası İletişim Kom. Bşk. Serkan Beyaz, Üyeler Arası Kom. Bşk. Yrd. Abdulkadir Anık, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın ve Müsiad Genel Merkez Yön. Kur. Üyesi Vahit Kırkan katıldı. Kısa bir tanışma ve hayırlı olsun konuşmasının ardından MÜSİAD Gebze KOSGEB’in yapmış olduğu çalışmalar girişimcilere verilen yeni teşviklerle ilgili bilgi aldı. Başkan Ali KURT daha önce KOSGEB ile Ortak Girişimcilik kursu verildiğini ve ortak çalışmaların devam edeceğini söyledi. Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, KOSGEB Müdürü Hakan Demirci’ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, KOSGEB Bölge Müdürü Hakan Demirci’ye makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

MÜSİAD Gebze yönetiminden, KOSGEB Bölge Müdürü Hakan Demirci’yi makamında ziyaret etti. MÜSİAD adına ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Teşkilatlanma Kom. Başkanı Orhan Kahya, Üyeler Arası İletişim Kom. Bşk. Serkan Beyaz, Üyeler Arası Kom. Bşk. Yrd. Abdulkadir Anık, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın ve Müsiad Genel Merkez Yön. Kur. Üyesi Vahit Kırkan katıldı.

Kısa bir tanışma ve hayırlı olsun konuşmasının ardından MÜSİAD Gebze KOSGEB’in yapmış olduğu çalışmalar girişimcilere verilen yeni teşviklerle ilgili bilgi aldı. Başkan Ali KURT daha önce KOSGEB ile Ortak Girişimcilik kursu verildiğini ve ortak çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, KOSGEB Müdürü Hakan Demirci’ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.