MÜSİAD GEBZE’DEN KOSGEB EĞİTİM SEMİNERİ

Gebze 12.04.2016 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD GEBZE’DEN KOSGEB EĞİTİM SEMİNERİ

MÜSİAD GEBZE KOSGEB EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Gebze MÜSİAD Şubesi; KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya’nın desteğiyle KOSGEB Destekleri Kapsamında Girişimcilik Eğitimi veriyor. MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt: Katılım oldukça fazla ancak üyelerimizin daha fazla destek alıp daha güçlü atılımlar yapması için bu ve benzeri programları, ticari işletmelerin ya da şirket ortaklarının fazla önemsemesi gerektiği inancındayım dedi. Eğitimlerin sonunda sertifika töreni yapılacağını söyleyen Ali Kurt, bundan sonra da MÜSİAD olarak bu tür eğitimlere devam edeceklerini söyledi.      Gebze MÜSİAD Şubesi Konferans Salonunda yapılan eğitimlerde yeni işyeri açmak isteyenlere verilen girişimcilik eğitimi her kesimden kişinin ilgisini çekti. Katılım talebi konusunda belli bir sayı olması gerektiğinin altını çizen Ali Kurt, MÜSİAD Gebze olarak eğitim çalışmalarının bundan sonra da daha kapsamlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.
MÜSİAD GEBZE KOSGEB EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Gebze MÜSİAD Şubesi; KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya’nın desteğiyle KOSGEB Destekleri Kapsamında Girişimcilik Eğitimi veriyor. MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt: Katılım oldukça fazla ancak üyelerimizin daha fazla destek alıp daha güçlü atılımlar yapması için bu ve benzeri programları, ticari işletmelerin ya da şirket ortaklarının fazla önemsemesi gerektiği inancındayım dedi. Eğitimlerin sonunda sertifika töreni yapılacağını söyleyen Ali Kurt, bundan sonra da MÜSİAD olarak bu tür eğitimlere devam edeceklerini söyledi.

     Gebze MÜSİAD Şubesi Konferans Salonunda yapılan eğitimlerde yeni işyeri açmak isteyenlere verilen girişimcilik eğitimi her kesimden kişinin ilgisini çekti. Katılım talebi konusunda belli bir sayı olması gerektiğinin altını çizen Ali Kurt, MÜSİAD Gebze olarak eğitim çalışmalarının bundan sonra da daha kapsamlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.