MÜSİAD KOCAELİ'DE TOPLANDI

Kocaeli 10.10.2018 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MÜSİAD KOCAELİ'DE TOPLANDI

Müsiad İş Geliştirme Masaları Toplantısı Kocaeli'nde yapıldı.

Müsiad Kocaeli Ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Şube başkanımız Nihat YILDIRIM, MÜSİAD Sektör Kurullarından Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hikmet KÖSE, MÜSİAD Kocaeli başkanı Celal AYVAZ, MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar ÇOŞKUN ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.   Sektör kullarından sorumlu MÜSİAD yönetim kurulu üyesi Hikmet Köse ortaklık kültürüne dikkat çekerek MÜSİAD’ın ortaklık kültürünü geliştirmek amacıyla birçok projeler hazırladık ve hazırlamaya devam etmektedir. Ayrıca bu konuda raporlar hazırlayarak yetkili kişilere ilettiklerini hali hazırda ise MÜSİAD İş Geliştirme Platformu, SENYAP gibi faaliyette olan ortaklıkların mevcut olduğunu söyledi.   Programda konuşma yapan MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat YILDIRIM, öncelikle MÜSİAD Kocaeli Başkanı Celal Ayvaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladıkları için kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.   Nihat YILDIRIM, konuşmasının devamında üretime dayalı ortaklık kültürünün geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bu gibi programların MÜSİAD üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği arttırdığına dikkat çekerek, bunun yanında ise üyelerimizin birbirlerini daha iyi tanımalarına ve çapraz ticaret gibi birçok konuda fayda sağladığına değinen Nihat YILDIRIM, Ülke ekonomisi ve ticaretimizle ilgili fikir alışverişinde bulunarak kendimizi çek etme imkanı da bulmaktayız. Son olarak ise bu gibi toplantılardan çıkan sinerjiyle güzel işler çıkacağına canı gönülden inandığını söyledi.
Müsiad İş Geliştirme Masaları Toplantısı Kocaeli'nde yapıldı.
Müsiad Kocaeli Ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Şube başkanımız Nihat YILDIRIM, MÜSİAD Sektör Kurullarından Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hikmet KÖSE, MÜSİAD Kocaeli başkanı Celal AYVAZ, MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar ÇOŞKUN ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Sektör kullarından sorumlu MÜSİAD yönetim kurulu üyesi Hikmet Köse ortaklık kültürüne dikkat çekerek MÜSİAD’ın ortaklık kültürünü geliştirmek amacıyla birçok projeler hazırladık ve hazırlamaya devam etmektedir. Ayrıca bu konuda raporlar hazırlayarak yetkili kişilere ilettiklerini hali hazırda ise MÜSİAD İş Geliştirme Platformu, SENYAP gibi faaliyette olan ortaklıkların mevcut olduğunu söyledi.
 
Programda konuşma yapan MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat YILDIRIM, öncelikle MÜSİAD Kocaeli Başkanı Celal Ayvaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladıkları için kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.
 
Nihat YILDIRIM, konuşmasının devamında üretime dayalı ortaklık kültürünün geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bu gibi programların MÜSİAD üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği arttırdığına dikkat çekerek, bunun yanında ise üyelerimizin birbirlerini daha iyi tanımalarına ve çapraz ticaret gibi birçok konuda fayda sağladığına değinen Nihat YILDIRIM, Ülke ekonomisi ve ticaretimizle ilgili fikir alışverişinde bulunarak kendimizi çek etme imkanı da bulmaktayız. Son olarak ise bu gibi toplantılardan çıkan sinerjiyle güzel işler çıkacağına canı gönülden inandığını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.