MÜSİAD, Tiyatro Roza’yı izledi!

Spor 14.10.2016 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD, Tiyatro Roza’yı izledi!

SAHNELERDEN SONRA SAHALARINDA TOZUNU ATTILAR;

25. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası açılış maçında MÜSİAD ile Tiyatro Roza karşı karşıya geldi. İlk kez bir spor organizasyonunda yer alan MÜSİAD; ilk maçın heyecanını yadı ve rakipte Tiyatro Roza olunca, futbol oynamaktan çok sahada ki tiyatrocuları izleyip, bol bol kahkaha attılar. Genç MÜSİD Başkanı Ümit Akın ile MAGDER Başkanı aynı zamanda MÜSİD Yöneticisi Ahmet Oğuiz’un oluşturduğu ekipte, Sefa, Enes Çiçek gibi isimlerin yer aldığı ekip, turnuvanın sürpriz takımları arasında yer alıyordu. Ancak, ilk maçta performans olarak bekleneni sahaya yansıtamadılar. Sefa’nın gol kaçırma rekoru kırdığı mücadelede rakipte tiyatrocular olunca, ilk maç futbol heyecanından çok gösteri tadında geçti. BOL KAHKAHALI AÇILIŞ MAÇI Gebzespor tribün liderleri Sedat Tozar ve Abdülkerim Yıldırım’ın da izlediği turnuvanın açılış maçında Tiyatro Roza, MÜSİAD’ı 6-3 mağlup etti. Ancak, karşılaşmada futbol heyecanından çok bol kahkaha ve keyif vardı. Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın’ın kalede başlayıp, sonrasında forvet oynadığı maçta, Sefa kaçırdığı gollerle maça damga vurdu. Tiyatro Roza’nın oynadığı futbol ve sahada ki şovu, rakip takımı da keyiflendirdi. Sahada forma giyenler de, maçı kenarda izleyenler de, kaçan gollere de atılan tesadüfü golleri de espirilerle renklendirdi. İlk maç, keyif içinde geçerken, bugün turnuvada 4 önemli maç oynanacak. Turnuvada artık mücadele yönü ile güçlü, heyecan dolu maçlar start alıyor. Ümit Akın’da ilk maçta takım olarak eğlendiklerini ama kalan maçlarda futbol olarak ta iyi bir mücadele ortaya koyacaklarını söyledi.
SAHNELERDEN SONRA SAHALARINDA TOZUNU ATTILAR;

25. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası açılış maçında MÜSİAD ile Tiyatro Roza karşı karşıya geldi. İlk kez bir spor organizasyonunda yer alan MÜSİAD; ilk maçın heyecanını yadı ve rakipte Tiyatro Roza olunca, futbol oynamaktan çok sahada ki tiyatrocuları izleyip, bol bol kahkaha attılar.

Genç MÜSİD Başkanı Ümit Akın ile MAGDER Başkanı aynı zamanda MÜSİD Yöneticisi Ahmet Oğuiz’un oluşturduğu ekipte, Sefa, Enes Çiçek gibi isimlerin yer aldığı ekip, turnuvanın sürpriz takımları arasında yer alıyordu. Ancak, ilk maçta performans olarak bekleneni sahaya yansıtamadılar. Sefa’nın gol kaçırma rekoru kırdığı mücadelede rakipte tiyatrocular olunca, ilk maç futbol heyecanından çok gösteri tadında geçti.

BOL KAHKAHALI AÇILIŞ MAÇI

Gebzespor tribün liderleri Sedat Tozar ve Abdülkerim Yıldırım’ın da izlediği turnuvanın açılış maçında Tiyatro Roza, MÜSİAD’ı 6-3 mağlup etti. Ancak, karşılaşmada futbol heyecanından çok bol kahkaha ve keyif vardı. Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın’ın kalede başlayıp, sonrasında forvet oynadığı maçta, Sefa kaçırdığı gollerle maça damga vurdu. Tiyatro Roza’nın oynadığı futbol ve sahada ki şovu, rakip takımı da keyiflendirdi. Sahada forma giyenler de, maçı kenarda izleyenler de, kaçan gollere de atılan tesadüfü golleri de espirilerle renklendirdi. İlk maç, keyif içinde geçerken, bugün turnuvada 4 önemli maç oynanacak. Turnuvada artık mücadele yönü ile güçlü, heyecan dolu maçlar start alıyor. Ümit Akın’da ilk maçta takım olarak eğlendiklerini ama kalan maçlarda futbol olarak ta iyi bir mücadele ortaya koyacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.