Müslüm Osmanoğlu Dosyasını Verdi

Darıca 09.02.2019 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Müslüm Osmanoğlu Dosyasını Verdi

Müslüm Osmanoğlu Darıca Belediye Meclis Üyesi olmak amacıyla CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na dosyasını teslim etti.

Osmanoğlu'nun Darıca Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığına destek vermek üzere Darıca CHP İlçe Binası'na ilçenin her kesiminden siyasetçi, vatandaş ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.CHP Darıca'nın eski ilçe başkanları Selman Kösali, Baykala Kaya'nın yanısıra Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Özmet, Eski Belediye Başkan Adayı Cengiz Hemşioğlu gibi partinin en dinamikleri aday başvuru programında yerini aldı. Meclis Üyeliği Aday Başvuru dosyasını CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na teslim eden Müslüm Osmanoğlu,"Bugün burada neden bir aradayız.Darıca halkını memnun etmeyen bir yönetim mevcut. Belediye başkan adayımız ile birlikte bu değişimi sağlamak, ona katkı sunmak üzere buradayız." dedi.  Haber: Adnan Ayvaz
Müslüm Osmanoğlu Darıca Belediye Meclis Üyesi olmak amacıyla CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na dosyasını teslim etti.

Osmanoğlu'nun Darıca Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığına destek vermek üzere Darıca CHP İlçe Binası'na ilçenin her kesiminden siyasetçi, vatandaş ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.CHP Darıca'nın eski ilçe başkanları Selman Kösali, Baykala Kaya'nın yanısıra Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Özmet, Eski Belediye Başkan Adayı Cengiz Hemşioğlu gibi partinin en dinamikleri aday başvuru programında yerini aldı. Meclis Üyeliği Aday Başvuru dosyasını CHP Darıca İlçe Başkanlığı'na teslim eden Müslüm Osmanoğlu,"Bugün burada neden bir aradayız.Darıca halkını memnun etmeyen bir yönetim mevcut. Belediye başkan adayımız ile birlikte bu değişimi sağlamak, ona katkı sunmak üzere buradayız." dedi. 

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.