Mustafa Üstündağ’da yeni dönemi başladı!

Eğitim 31.08.2020 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mustafa Üstündağ’da yeni dönemi başladı!

Kentimizin renkli okullarından Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da katılımıyla öğretmenlerle birlikte İstiklal Marşı okunarak, yeni öğretim döneminin ilk ders zili çaldı. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulunda Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın katılımıyla öğretmenlerle birlikte İstiklal Marşı okunarak, öğretim döneminin ilk ders zili çaldı. 21 Eylül tarihine kadar uzaktan eğitimin yapılacağı Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulunda en büyük hedef öğrencilerin okula sağlıkla dönmesi ve yüz yüze eğitimin kaldığı yerden yeniden devam ederek güzel bir dönem geçirilmesi. HİÇ BİR PROBLEM YOK Gebze’nin önemli eğitim ve öğretim kurumlarından birisi olan Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulunda sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun şekilde yapılan başlangıç töreni güzel görüntüler oluştururken okulda 21 Eylül tarihine kadar uzaktan eğitim de başlamış oldu. Okul yetkilileri bu anlamda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını, güzel bir eğitim ve öğretim yılı hedeflediklerini, tüm çalışma, plan ve programlarını da yaparak hazır olduklarının altını çizdiler.

Kentimizin renkli okullarından Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da katılımıyla öğretmenlerle birlikte İstiklal Marşı okunarak, yeni öğretim döneminin ilk ders zili çaldı.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulunda Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın katılımıyla öğretmenlerle birlikte İstiklal Marşı okunarak, öğretim döneminin ilk ders zili çaldı. 21 Eylül tarihine kadar uzaktan eğitimin yapılacağı Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulunda en büyük hedef öğrencilerin okula sağlıkla dönmesi ve yüz yüze eğitimin kaldığı yerden yeniden devam ederek güzel bir dönem geçirilmesi.

HİÇ BİR PROBLEM YOK

Gebze’nin önemli eğitim ve öğretim kurumlarından birisi olan Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulunda sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun şekilde yapılan başlangıç töreni güzel görüntüler oluştururken okulda 21 Eylül tarihine kadar uzaktan eğitim de başlamış oldu. Okul yetkilileri bu anlamda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını, güzel bir eğitim ve öğretim yılı hedeflediklerini, tüm çalışma, plan ve programlarını da yaparak hazır olduklarının altını çizdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.