Mustafapaşa'da çocuk parkları yetersiz ve korumasız

Gebze 15.04.2016 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mustafapaşa'da çocuk parkları yetersiz ve korumasız

CHP Gebze İlçe yönetimi, belediye meclis üyeleriyle birlikte CHP Mustafapaşa Mahallesi üyeleriyle toplantı yaptı. Mahallenin sorunları masaya yatırılırken toplantıda özellikle Mahallede çocuk parklarının yetersiz ve korumasız olduğu belirtilerek çalışma yapılması istendi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve ilçe yönetimi, partisinin gençlik ve kadın kolları ile belediye meclis üyeleriyle birlikte Mustafapaşa Mahallesi'nde toplantı yaptı. Mahalle üyelerinin katıldığı toplantıda, ilçe yönetimi mahallenin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Gebze'nin mahallelerini tek tek dolaşan ve sorunları yerinde tespit eden CHP ilçe yönetimi bu kez de Mustafapaşa Mahallesi'nin sorunlarını masaya yatırdı. Toplantıda birçok önemli karar da alındı. Toplantıda özellikle ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle mahalle yöneticilerinin sürekli diyalog halinde olması yününde fikir birliğine varıldı. PARTİ İÇİ BİRLİKTELİK VURGUSU Aynı zamanda üye güncelleme çalışmalarının hızlanması ve parti içi çekişmelerin bir an önce sonlandırılması gerektiği üzerinde duruldu. Mahallede çocuk parklarının yetersiz ve korumasız olduğu belirtilirken 701. sokağın tek yönlü yapılmasının da trafiği zora soktuğu ifade edildi. Parti içerisindeki birlik beraberliğin arttırılması gerektiği de vurgulanırken iktidar olabilmek için önce partililer arasındaki dayanışmanın arttırılması gerektiği belirtildi. Toplantıda sosyal medyanın da etkin bir şekilde kullanılması üzerinde duruldu.
CHP Gebze İlçe yönetimi, belediye meclis üyeleriyle birlikte CHP Mustafapaşa Mahallesi üyeleriyle toplantı yaptı. Mahallenin sorunları masaya yatırılırken toplantıda özellikle Mahallede çocuk parklarının yetersiz ve korumasız olduğu belirtilerek çalışma yapılması istendi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve ilçe yönetimi, partisinin gençlik ve kadın kolları ile belediye meclis üyeleriyle birlikte Mustafapaşa Mahallesi'nde toplantı yaptı. Mahalle üyelerinin katıldığı toplantıda, ilçe yönetimi mahallenin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Gebze'nin mahallelerini tek tek dolaşan ve sorunları yerinde tespit eden CHP ilçe yönetimi bu kez de Mustafapaşa Mahallesi'nin sorunlarını masaya yatırdı. Toplantıda birçok önemli karar da alındı. Toplantıda özellikle ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle mahalle yöneticilerinin sürekli diyalog halinde olması yününde fikir birliğine varıldı.

PARTİ İÇİ BİRLİKTELİK VURGUSU

Aynı zamanda üye güncelleme çalışmalarının hızlanması ve parti içi çekişmelerin bir an önce sonlandırılması gerektiği üzerinde duruldu. Mahallede çocuk parklarının yetersiz ve korumasız olduğu belirtilirken 701. sokağın tek yönlü yapılmasının da trafiği zora soktuğu ifade edildi. Parti içerisindeki birlik beraberliğin arttırılması gerektiği de vurgulanırken iktidar olabilmek için önce partililer arasındaki dayanışmanın arttırılması gerektiği belirtildi. Toplantıda sosyal medyanın da etkin bir şekilde kullanılması üzerinde duruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.