19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Mutlu sona yaklaştık’’

Spor 05.01.2018 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Mutlu sona yaklaştık’’

BULUN VE IŞIKDAĞ ÇOK HEYECANLI:

Yarın şampiyonluk maçına çıkacak olan Hidropaks Gebze Tayfunspor camiasında heyecanlı bekleyiş sürerken, bordo beyazlı kulübün iki başarılı yöneticisi Serdar Bulun ve Maruf Işıkdağ, Hisareyn maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. 1.Amatör Küme B Grubu’nun namağlup lideri Hidropaks Gebze Tayfunspor, şampiyonluk için geri sayıma geçti. Yarın sahasında konuk edeceği Hisareyn takımını mağlup etmesi halinde ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek olan Hidropaks Tayfunspor kritik 90 dakikaya kilitlendi. Tayfunspor’un başarısındaki emektarlardan Sportif Direktör Serdar Bulun ve Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ Hisareyn maçı öncesinde düşüncelerini gazetemizle paylaştı. BULUN: ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK Sportif Direktör Serdar Bulun yaptığı açıklamada, Hidropaks Gebze Tayfunspor’u eski günlerine geri döndürme adına sezon başından bu yana ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve mutlu sona çok yaklaştıklarını söyledi. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini kaydeden Bulun, oyuncularına güvendiğini ve şampiyonluk kupasını kaldıracaklarına inandığını belirtti. Bulun, yarın saat 17.00’da başlayacak olan Hidropaks Tayfunspor-Hisareyn karşılaşmasına tüm Gebzeli futbolseverleri davet etti. IŞIKDAĞ: MEYVALARI ALMA VAKTİ GELDİ Gebze’nin köklü kulüplerinden Hidropaks Tayfunspor’a isim sponsoru olan Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ ise sezon başında ilk olarak Fair-Play, ardından ise sportif başarıyı hedeflediklerini hatırlatarak iki önemli noktada da başarıya yaklaştıklarını kaydetti. Güzel bir birliktelik yakaladıklarını ve Hidropaks Tayfunspor’un hem saha içinde hem de saha dışında parmakla gösterilen bir kulüp olduğunun altını çizen Işıkdağ, ‘’Şimdi bu güzelliklerin meyvalarını alma vakti geldi. Sezon boyunca gösterdiğimiz centilmence mücadelenin karşılığını şampiyon olarak alacağımıza inanıyor, teknik ekip ve futbolcularımıza başarılar diliyorum’’şeklinde konuştu.
BULUN VE IŞIKDAĞ ÇOK HEYECANLI:

Yarın şampiyonluk maçına çıkacak olan Hidropaks Gebze Tayfunspor camiasında heyecanlı bekleyiş sürerken, bordo beyazlı kulübün iki başarılı yöneticisi Serdar Bulun ve Maruf Işıkdağ, Hisareyn maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu.

1.Amatör Küme B Grubu’nun namağlup lideri Hidropaks Gebze Tayfunspor, şampiyonluk için geri sayıma geçti. Yarın sahasında konuk edeceği Hisareyn takımını mağlup etmesi halinde ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek olan Hidropaks Tayfunspor kritik 90 dakikaya kilitlendi. Tayfunspor’un başarısındaki emektarlardan Sportif Direktör Serdar Bulun ve Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ Hisareyn maçı öncesinde düşüncelerini gazetemizle paylaştı.

BULUN: ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK

Sportif Direktör Serdar Bulun yaptığı açıklamada, Hidropaks Gebze Tayfunspor’u eski günlerine geri döndürme adına sezon başından bu yana ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve mutlu sona çok yaklaştıklarını söyledi. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini kaydeden Bulun, oyuncularına güvendiğini ve şampiyonluk kupasını kaldıracaklarına inandığını belirtti. Bulun, yarın saat 17.00’da başlayacak olan Hidropaks Tayfunspor-Hisareyn karşılaşmasına tüm Gebzeli futbolseverleri davet etti.

IŞIKDAĞ: MEYVALARI ALMA VAKTİ GELDİ

Gebze’nin köklü kulüplerinden Hidropaks Tayfunspor’a isim sponsoru olan Hidropaks Hidrolik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Maruf Işıkdağ ise sezon başında ilk olarak Fair-Play, ardından ise sportif başarıyı hedeflediklerini hatırlatarak iki önemli noktada da başarıya yaklaştıklarını kaydetti. Güzel bir birliktelik yakaladıklarını ve Hidropaks Tayfunspor’un hem saha içinde hem de saha dışında parmakla gösterilen bir kulüp olduğunun altını çizen Işıkdağ, ‘’Şimdi bu güzelliklerin meyvalarını alma vakti geldi. Sezon boyunca gösterdiğimiz centilmence mücadelenin karşılığını şampiyon olarak alacağımıza inanıyor, teknik ekip ve futbolcularımıza başarılar diliyorum’’şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.