Mutlukent Pazarı Yarın Taşınıyor

Gebze 12.10.2018 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mutlukent Pazarı Yarın Taşınıyor

Gebze Mutlukent Mahallesi’nde kurulan Semt Pazarı yarın Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazaryeri’n taşınıyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli projeleri arasında yer alan sokak pazarlarının kaldırılarak inşa edilen yeni ve modern kapalı Pazar yerlerine taşınması çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yapımı tamamlanarak hizmete alınan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazaryeri’ne Gebze Mutlukent Mahallesi’nde kurulan Semt Pazarı da yarın taşınıyor. Yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerine pazarcı esnafının ve vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünülerek projelendirilerek inşa edilen Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı; bölge halkının pazar ihtiyacını daha hijyenik bir ortamda karşılamasına olanak sunuyor. VATANDAŞ VE PAZARCI MEMNUN Pazaryerinin ötesinde çok yönlü yapısıyla projelendirilerek inşa edilen Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazaryeri Kompleksi vatandaşların nişan, düğün gibi etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. 10 adet dükkanı, tuvalet, ilk yardım odası, bebek odası, mescidi, soğuk hava deposuyla tam bir kompleks olarak tasarlanarak inşa edilen Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazaryeri ayrıca; derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Kapalı pazar yeri sayesinde yağmurda, soğukta artık çadır açmaları gerekmediğini ifade eden pazarcı esnafı kapalı pazar yerinden oldukça memnun olduğunu ifade ediyor. KÜBRA AKABALI
Gebze Mutlukent Mahallesi’nde kurulan Semt Pazarı yarın Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazaryeri’n taşınıyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli projeleri arasında yer alan sokak pazarlarının kaldırılarak inşa edilen yeni ve modern kapalı Pazar yerlerine taşınması çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yapımı tamamlanarak hizmete alınan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazaryeri’ne Gebze Mutlukent Mahallesi’nde kurulan Semt Pazarı da yarın taşınıyor. Yaklaşık 7 bin metrekare alan üzerine pazarcı esnafının ve vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünülerek projelendirilerek inşa edilen Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı; bölge halkının pazar ihtiyacını daha hijyenik bir ortamda karşılamasına olanak sunuyor.

VATANDAŞ VE PAZARCI MEMNUN

Pazaryerinin ötesinde çok yönlü yapısıyla projelendirilerek inşa edilen Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazaryeri Kompleksi vatandaşların nişan, düğün gibi etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. 10 adet dükkanı, tuvalet, ilk yardım odası, bebek odası, mescidi, soğuk hava deposuyla tam bir kompleks olarak tasarlanarak inşa edilen Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazaryeri ayrıca; derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Kapalı pazar yeri sayesinde yağmurda, soğukta artık çadır açmaları gerekmediğini ifade eden pazarcı esnafı kapalı pazar yerinden oldukça memnun olduğunu ifade ediyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.