Mutluluğa Engel Yok

Çayırova 06.12.2016 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mutluluğa Engel Yok

Çayırova Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki engelli vatandaşların onuruna yemekli bir program düzenledi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ev sahipliği yaptığı programda bireysel farklılığı olan vatandaşlar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Sosyal Tesiste düzenlenen etkinlikte engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Engelli vatandaşlarla birlikte yemek yiyen Başkan Demirci, “insanlar arasında sevgi, saygı ve hoş görü olduktan sonra tüm engeller aşılabilir. Bu gün burada bunu bir kez daha görmekteyiz. Özel kardeşlerimizle her zaman bir ve beraber olmaktan çok mutluluk duyuyorum” dedi. Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen programa aileleri ile katılan engelli vatandaşlar, tesisteki diğer konuklar ile beraber yemek yiyerek mutluluklarını tüm davetliler ile paylaştılar. Özel davetlilere özel program hazırlayan belediye, engelli vatandaşlara canlı müzik imkanı sunarak eğlenceli zaman geçirmesini sağladı. Programda diğer davetlilerle birlikte eğlenen bireysel farklılığı olan vatandaşlar, toplumda farklılığın sadece bakış açısından kaynaklandığını bir kez daha göstermiş oldular. Başkan Demirci’den Özel Misafirlerine Anlamlı Program İnsanların günlük yaşamındaki eşitsizlikleri düzeltmeyi hedefleyerek çalışmalarına yön verdiklerini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bir taraftan şehri yenilerken diğer taraftan, 7 gün 24 saat engellilerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını belirtti. Sözlerine devam eden Demirci, “ Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelli Koordinasyon Merkezi’miz haftanın yedi günü tüm hastalarımızın ve engellerin emrinde. Bu merkezimizde hasta yatağından ücretsiz ulaşım kartına, danışma ve yönlendirme hizmetinden hastalarımızı ve engellilerimizi sağlık kuruluşlarına ulaşımını konforlu bir şekilde sağlamaya kadar her türlü hizmeti sunuyoruz. Hastalarımıza ve engelli vatandaşlarımıza hastanelerden randevu alıp kendilerine refakat ediyoruz. Kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliği yapıp evde bakım hizmeti sunuyoruz” dedi. Unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazınan programa Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve dernek üyeleri de katıldı.    
Çayırova Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki engelli vatandaşların onuruna yemekli bir program düzenledi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ev sahipliği yaptığı programda bireysel farklılığı olan vatandaşlar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Sosyal Tesiste düzenlenen etkinlikte engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Engelli vatandaşlarla birlikte yemek yiyen Başkan Demirci, “insanlar arasında sevgi, saygı ve hoş görü olduktan sonra tüm engeller aşılabilir. Bu gün burada bunu bir kez daha görmekteyiz. Özel kardeşlerimizle her zaman bir ve beraber olmaktan çok mutluluk duyuyorum” dedi. Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen programa aileleri ile katılan engelli vatandaşlar, tesisteki diğer konuklar ile beraber yemek yiyerek mutluluklarını tüm davetliler ile paylaştılar. Özel davetlilere özel program hazırlayan belediye, engelli vatandaşlara canlı müzik imkanı sunarak eğlenceli zaman geçirmesini sağladı. Programda diğer davetlilerle birlikte eğlenen bireysel farklılığı olan vatandaşlar, toplumda farklılığın sadece bakış açısından kaynaklandığını bir kez daha göstermiş oldular.

Başkan Demirci’den Özel Misafirlerine Anlamlı Program

İnsanların günlük yaşamındaki eşitsizlikleri düzeltmeyi hedefleyerek çalışmalarına yön verdiklerini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bir taraftan şehri yenilerken diğer taraftan, 7 gün 24 saat engellilerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını belirtti. Sözlerine devam eden Demirci, “ Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelli Koordinasyon Merkezi’miz haftanın yedi günü tüm hastalarımızın ve engellerin emrinde. Bu merkezimizde hasta yatağından ücretsiz ulaşım kartına, danışma ve yönlendirme hizmetinden hastalarımızı ve engellilerimizi sağlık kuruluşlarına ulaşımını konforlu bir şekilde sağlamaya kadar her türlü hizmeti sunuyoruz. Hastalarımıza ve engelli vatandaşlarımıza hastanelerden randevu alıp kendilerine refakat ediyoruz. Kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliği yapıp evde bakım hizmeti sunuyoruz” dedi. Unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazınan programa Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve dernek üyeleri de katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.