Mutluluk mesafe tanımadı

Kocaeli 29.01.2016 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mutluluk mesafe tanımadı

KO-MEK bünyesinde topladığı yardımlarla kilometrelerce uzakta bulunan minik yüreklerin yüzünü güldürdü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yeni dönemde 174 farklı branşta 27 bin 427 kursiyere ulaşarak meslek ve sanat eğitimindeki hedeflerinin birine daha ulaştı. KO-MEK meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak farklılığını ortaya koyan KO-MEK, şimdide yüzlerce kilometre ötedeki çocukların yüzünü güldürmeyi başardı.   YENİKENT’TEN KAHTA’YA UZANAN EL Daha önceden KO-MEK bünyesinde kurs merkezi sorumluluğu yapan İngilizce öğretmeni Füsun Ünsal’ın aracılığıyla başlatılan kampanyada toplanangiyim, oyuncak, kırtasiye malzemelerinin olduğu koliler, Adıyaman Kahta’ya bağlı Damlacık İlköğretim Okulu’na gönderildi. Yenikent KO-MEK, personel ve kursiyerleriyle birlikte başlatılan kampanya sonrasında toplanan malzemelerin kış dolayısıyla kısa sürede ulaşması hem KO-MEK ailesinin hem de öğrencilerin içini ısıttı.   MİNİK YÜREKLERDEN KO-MEK’E TEŞEKKÜR İhtiyaç sahibi 300 öğrenciye karne hediyesi olarak dağıtılan malzemeler minik yürekleri çok mutlu etti. Dağıtımdan sonra konuşan öğrenciler, Yenikent KO-MEK ailesine teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını ifade etti.
KO-MEK bünyesinde topladığı yardımlarla kilometrelerce uzakta bulunan minik yüreklerin yüzünü güldürdü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yeni dönemde 174 farklı branşta 27 bin 427 kursiyere ulaşarak meslek ve sanat eğitimindeki hedeflerinin birine daha ulaştı. KO-MEK meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak farklılığını ortaya koyan KO-MEK, şimdide yüzlerce kilometre ötedeki çocukların yüzünü güldürmeyi başardı.

 

YENİKENT’TEN KAHTA’YA UZANAN EL

Daha önceden KO-MEK bünyesinde kurs merkezi sorumluluğu yapan İngilizce öğretmeni Füsun Ünsal’ın aracılığıyla başlatılan kampanyada toplanangiyim, oyuncak, kırtasiye malzemelerinin olduğu koliler, Adıyaman Kahta’ya bağlı Damlacık İlköğretim Okulu’na gönderildi. Yenikent KO-MEK, personel ve kursiyerleriyle birlikte başlatılan kampanya sonrasında toplanan malzemelerin kış dolayısıyla kısa sürede ulaşması hem KO-MEK ailesinin hem de öğrencilerin içini ısıttı.

 

MİNİK YÜREKLERDEN KO-MEK’E TEŞEKKÜR

İhtiyaç sahibi 300 öğrenciye karne hediyesi olarak dağıtılan malzemeler minik yürekleri çok mutlu etti. Dağıtımdan sonra konuşan öğrenciler, Yenikent KO-MEK ailesine teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.