19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muzaffer Bıyık’a sepet salladı!

Darıca 17.05.2020 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muzaffer Bıyık’a sepet salladı!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık iftar öncesi Darıcalı hemşerileri ile buluşmaya devam ediyor. Dün iftar saatlerinde Nenehatun Mahallesi’nde vatandaşların kapısını çalarak hayırlı iftarlar dileyen Muzaffer Bıyık, çocukları da ihmal etmedi. Göreve geldiği günden bu yana vatandaştan bağını koparmayan Başkan Bıyık, samimi halleri ile de gönülleri giriyor. SAMİMİ BAŞKAN İftar öncesi uğradığı Nenehatun Mahallesi’nde bir vatandaşın balkondan aşağıya sepet sallamasına Başkan Bıyık kayıtsız kalamadı. Sepete pide koyan Bıyık’ın samimi halleri vatandaşları güldürdü. Mahalle ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Bıyık, “İftar öncesi Bağlarbaşı ve Nenehatun Mahallemizdeyiz. Bu mübarek günlerde sofralarda bir arada olamasak da #Ramazan ayının bereketini vatandaşlarımızla birlikte paylaşmayı eksik etmiyoruz. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul buyursun inşallah. Hayırlı iftarlar” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık iftar öncesi Darıcalı hemşerileri ile buluşmaya devam ediyor. Dün iftar saatlerinde Nenehatun Mahallesi’nde vatandaşların kapısını çalarak hayırlı iftarlar dileyen Muzaffer Bıyık, çocukları da ihmal etmedi. Göreve geldiği günden bu yana vatandaştan bağını koparmayan Başkan Bıyık, samimi halleri ile de gönülleri giriyor.

SAMİMİ BAŞKAN

İftar öncesi uğradığı Nenehatun Mahallesi’nde bir vatandaşın balkondan aşağıya sepet sallamasına Başkan Bıyık kayıtsız kalamadı. Sepete pide koyan Bıyık’ın samimi halleri vatandaşları güldürdü. Mahalle ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Bıyık, “İftar öncesi Bağlarbaşı ve Nenehatun Mahallemizdeyiz. Bu mübarek günlerde sofralarda bir arada olamasak da #Ramazan ayının bereketini vatandaşlarımızla birlikte paylaşmayı eksik etmiyoruz. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul buyursun inşallah. Hayırlı iftarlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.