GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Muzaffer Bıyık’a tatil yok

Darıca 30.11.2020 - 18:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Muzaffer Bıyık’a tatil yok

DARICA’DA YOĞUN HAFTA SONU

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hafta sonunda da vatandaşların derdiyle dertlenmeye, Darıca’nın sorunlarını çözmeye devam ediyor. Bıyık bu hafta sonu tam 6 sorun ve talebin çözüme kavuşması için canla başla çalıştı. Darıca’da nerede sorun var oraya koşan, vatandaşlarından bir an olsun ayrılmayan, Darıca için canla başla çalışan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu hafta sonu tam 6 sorun ve talebin çözümü için vatandaşlarının kapısını çaldı. İlk olarak semt pazarlarında AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte denetim yapan Başkan Bıyık koronavirüs tedbirleri hakkında denetlemelerde bulundu. Bıyık daha sonra Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ı ziyaret ederek mahalledeki çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI Esnafı da hafta sonu unutmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Atatürk Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Bıyık, sorunların çözümü için gerekli birimlere notlarını iletti. 30 Ekim’de İzmir’de gerçekleşen depremin ardından ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Bıyık, belediye olarak organizatörlüğünü yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları bünyesinde yapımına başlanan 256 Evlerde devam eden çalışmaları inceledi ve satış ofisini ziyaret ederek bilgiler aldı. BALÇIK MEZARLIĞI’NDA 2. ETAP ÇALIŞMALARI 256 Evlerde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Başkan Bıyık daha sonra taksici esnafının sorun ve taleplerini dinleyerek taksi duraklarının daha modern hale getirebilmek için görüş alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz yıl temeli atılan Balçık Mezarlığı Hizmet Binası’nda da incelemelerde bulunan Başkan Bıyık çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Vatandaşlarımızın doğumundan, ölümüne gönülden hizmet vermeye gayret ediyoruz. Balçık Mezarlığımızda yapımını tamamladığımız hizmet binamızı Meclis Üyemiz ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Planlamalarımız çerçevesinde 1. etap mezarlık alanının dolması üzerine, 2. etap çalışmalarını başlattık” dedi. 256 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ İNTERNET BAĞLANTISI Darıcalıların her sorununda yanlarında olan, sorunları mümkün olan en kısa sürede çözen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, online devam eden eğitim sürecinde de öğrencileri yalnız bırakmadı. İhtiyaç sahibi öğrencilere internet bağlantısı ve teknik destek sağlayan Başkan Bıyık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği ortak çalışma ile birlikte, Darıca’da şartlı eğitim desteği alan 256 gence 2020-2021 eğitim yılı sonuna kadar internet hediye etti. Öğrencilerin ders durumlar hakkında bilgi almak için ziyaretlerde bulunan Bıyık, “Derslerinizde başarılar diliyor, güzel haberlerimizi bekliyorum gençler” dedi.
DARICA’DA YOĞUN HAFTA SONU

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık hafta sonunda da vatandaşların derdiyle dertlenmeye, Darıca’nın sorunlarını çözmeye devam ediyor. Bıyık bu hafta sonu tam 6 sorun ve talebin çözüme kavuşması için canla başla çalıştı.

Darıca’da nerede sorun var oraya koşan, vatandaşlarından bir an olsun ayrılmayan, Darıca için canla başla çalışan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu hafta sonu tam 6 sorun ve talebin çözümü için vatandaşlarının kapısını çaldı. İlk olarak semt pazarlarında AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte denetim yapan Başkan Bıyık koronavirüs tedbirleri hakkında denetlemelerde bulundu. Bıyık daha sonra Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ı ziyaret ederek mahalledeki çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Esnafı da hafta sonu unutmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Atatürk Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Bıyık, sorunların çözümü için gerekli birimlere notlarını iletti. 30 Ekim’de İzmir’de gerçekleşen depremin ardından ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Bıyık, belediye olarak organizatörlüğünü yaptığı kentsel dönüşüm çalışmaları bünyesinde yapımına başlanan 256 Evlerde devam eden çalışmaları inceledi ve satış ofisini ziyaret ederek bilgiler aldı.

BALÇIK MEZARLIĞI’NDA 2. ETAP ÇALIŞMALARI

256 Evlerde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Başkan Bıyık daha sonra taksici esnafının sorun ve taleplerini dinleyerek taksi duraklarının daha modern hale getirebilmek için görüş alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz yıl temeli atılan Balçık Mezarlığı Hizmet Binası’nda da incelemelerde bulunan Başkan Bıyık çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Vatandaşlarımızın doğumundan, ölümüne gönülden hizmet vermeye gayret ediyoruz. Balçık Mezarlığımızda yapımını tamamladığımız hizmet binamızı Meclis Üyemiz ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Planlamalarımız çerçevesinde 1. etap mezarlık alanının dolması üzerine, 2. etap çalışmalarını başlattık” dedi.

256 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ İNTERNET BAĞLANTISI

Darıcalıların her sorununda yanlarında olan, sorunları mümkün olan en kısa sürede çözen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, online devam eden eğitim sürecinde de öğrencileri yalnız bırakmadı. İhtiyaç sahibi öğrencilere internet bağlantısı ve teknik destek sağlayan Başkan Bıyık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği ortak çalışma ile birlikte, Darıca’da şartlı eğitim desteği alan 256 gence 2020-2021 eğitim yılı sonuna kadar internet hediye etti. Öğrencilerin ders durumlar hakkında bilgi almak için ziyaretlerde bulunan Bıyık, “Derslerinizde başarılar diliyor, güzel haberlerimizi bekliyorum gençler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.