19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muzaffer Bıyık Darıca’dan ayrıldı

Darıca 23.06.2020 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Muzaffer Bıyık Darıca’dan ayrıldı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Ankara’ya gitti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacı ile Ankara’ya gitti. Ankara’da AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz’a ziyarette bulunan Bıyık, Darıca’nın sorunları ve vatandaşların talepleriyle ilgili vekillere istişarede bulundu. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “‪Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen beyi AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ile birlikte makamlarında ziyaret ederek, güzel ilçemiz Darıca’da yapacağımız çalışmalar hakkında istişarede bulunduk” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Ankara’ya gitti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacı ile Ankara’ya gitti. Ankara’da AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz’a ziyarette bulunan Bıyık, Darıca’nın sorunları ve vatandaşların talepleriyle ilgili vekillere istişarede bulundu. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “‪Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen beyi AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ile birlikte makamlarında ziyaret ederek, güzel ilçemiz Darıca’da yapacağımız çalışmalar hakkında istişarede bulunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.