19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muzaffer Bıyık’tan 10 Kasım mesajı

Darıca 10.11.2016 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Muzaffer Bıyık’tan 10 Kasım mesajı

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışını 78. Yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Muzaffer Bıyık, Mesajında şöyle dedi: “Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında Türk Milleti adına sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren ve kahraman ulusumuzla birlikte yepyeni bir devlet kuran Mustafa Kemal Atatürk, bu yolda dost düşman tüm milletlerin takdirini kazanmış büyük bir asker ve devlet adamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, önderlik ederek zafere ulaştırdığı milli mücadele ile Türk tarihinin altın harflerle yazılı sayfalarını oluşturmuştur. Bu sayfalar, bugün Türk Milletinin güç ve ilham kaynağıdır. Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü daha çok anlayarak ve O’nun açtığı yoldan yürüyerek Cumhuriyet'i sonsuza kadar yaşatacaktır. Bize Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmet, Minnetle ve Şükranla anıyoruz.”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışını 78. Yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Muzaffer Bıyık, Mesajında şöyle dedi: “Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında Türk Milleti adına sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Bütün hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren ve kahraman ulusumuzla birlikte yepyeni bir devlet kuran Mustafa Kemal Atatürk, bu yolda dost düşman tüm milletlerin takdirini kazanmış büyük bir asker ve devlet adamıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, önderlik ederek zafere ulaştırdığı milli mücadele ile Türk tarihinin altın harflerle yazılı sayfalarını oluşturmuştur. Bu sayfalar, bugün Türk Milletinin güç ve ilham kaynağıdır. Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü daha çok anlayarak ve O’nun açtığı yoldan yürüyerek Cumhuriyet'i sonsuza kadar yaşatacaktır. Bize Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmet, Minnetle ve Şükranla anıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.