Muzaffer Bıyık’tan 3 Kasım teşekkürü

Darıca 03.11.2016 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Muzaffer Bıyık’tan 3 Kasım teşekkürü

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 3 Kasım seçimlerinin seneyi devriyesinde bir mesaj yayınlayarak vatandaşlara AK Parti’yi iktidar yaptıkları için teşekkür etti.

Halkın kararlarının her zaman başlarının üstünde yeri olduğunu dile getiren Muzaffer Bıyık, Şu açıklamayı yaptı: “3 Kasım seçimlerinin seneyi devriyesinde Ülkemizin kalkınması, İlerlemesi ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi için AK Parti’yi tercih ederek iktidara taşıyan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. “Halka Hizmet Hakka Hizmet” anlayışı ile çıktığımız yürüyüşte vatandaşlarımız her daim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti’mize inanmış, güvenmiş ve oyunu vererek her zaman iktidar yapmıştır. AK Parti’miz vatandaşımızın bu teveccühü ile 15 yılda güzel hizmetlere imza atmış atmaya da devam etmektedir. Halkın partisi olan partimiz halkımızdan aldığı güç ile yoluna devam etmektedir. 3 Kasım seçimlerinin seneyi devriyesinde partimizi iktidara taşıyan halkımıza sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Sizlere hizmet etmek bizlerin en büyük görevidir.” 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ Bıyık, 15 Temmuz’da yaşanan hain FETÖ Darbe girişimi karşısında destan yazan Türk halkına teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti kurulduğu günden beri ülkemizde halkımızın bizden istediği çizgiden hiç sapmamış, Ülkemize hizmet etmeyi her zaman kendisine şiar edinmiştir. AK Parti çıktığı bu kutlu yolda zaman zaman engellenmek istenmiş, bu engelli necip halkımızın desteği ile bertaraf etmiştir. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesini istemeyen hainler boş durmamış, 15 Temmuz’da FETÖ Terör Örgütü hain darbe girişimine kalkışmıştır. Tankların ve Askerlerin önüne kahramanca, Ölümüne atlayan direnen vatandaşlarımız bu hain darbe girişimini durdurmuştur. Halkımız iktidara olan güvenini bir daha vurgulamış ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainlere gerekli cevabı vermiştir. Bu halka ne kadar teşekkür etsek azdır” AK PARTİ HALKIN KENDİ PARTİSİDİR “AK Parti’yi Kuran Baştan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Kuruculara ne kadar teşekkür etsek azdır. AK Parti iktidarı ile ülkemiz istikrarı yakalamış, Hızla büyüyerek yoluna devam etmektedir. Ülkemiz Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın başbakanlığında istikrarlı bir şekilde yoluna devam ederken, yapılan güzel icraatlar ile halkımızın da her zaman takdirini kazanmaya devam etmektedir. AK Parti belirli bir zümrenin değil, halkın kendi partisidir. Bu partiyi kurarak bugünlere getiren Başkan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kurucular olmak üzere partimizi bugünlere taşıyan tüm liderlerimize ve bizi her daim destekleyen halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 3 Kasım seçimlerinin seneyi devriyesinde bir mesaj yayınlayarak vatandaşlara AK Parti’yi iktidar yaptıkları için teşekkür etti.

Halkın kararlarının her zaman başlarının üstünde yeri olduğunu dile getiren Muzaffer Bıyık, Şu açıklamayı yaptı: “3 Kasım seçimlerinin seneyi devriyesinde Ülkemizin kalkınması, İlerlemesi ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi için AK Parti’yi tercih ederek iktidara taşıyan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. “Halka Hizmet Hakka Hizmet” anlayışı ile çıktığımız yürüyüşte vatandaşlarımız her daim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti’mize inanmış, güvenmiş ve oyunu vererek her zaman iktidar yapmıştır. AK Parti’miz vatandaşımızın bu teveccühü ile 15 yılda güzel hizmetlere imza atmış atmaya da devam etmektedir. Halkın partisi olan partimiz halkımızdan aldığı güç ile yoluna devam etmektedir. 3 Kasım seçimlerinin seneyi devriyesinde partimizi iktidara taşıyan halkımıza sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Sizlere hizmet etmek bizlerin en büyük görevidir.”

15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ

Bıyık, 15 Temmuz’da yaşanan hain FETÖ Darbe girişimi karşısında destan yazan Türk halkına teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti kurulduğu günden beri ülkemizde halkımızın bizden istediği çizgiden hiç sapmamış, Ülkemize hizmet etmeyi her zaman kendisine şiar edinmiştir. AK Parti çıktığı bu kutlu yolda zaman zaman engellenmek istenmiş, bu engelli necip halkımızın desteği ile bertaraf etmiştir. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesini istemeyen hainler boş durmamış, 15 Temmuz’da FETÖ Terör Örgütü hain darbe girişimine kalkışmıştır. Tankların ve Askerlerin önüne kahramanca, Ölümüne atlayan direnen vatandaşlarımız bu hain darbe girişimini durdurmuştur. Halkımız iktidara olan güvenini bir daha vurgulamış ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden hainlere gerekli cevabı vermiştir. Bu halka ne kadar teşekkür etsek azdır”

AK PARTİ HALKIN KENDİ PARTİSİDİR

“AK Parti’yi Kuran Baştan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Kuruculara ne kadar teşekkür etsek azdır. AK Parti iktidarı ile ülkemiz istikrarı yakalamış, Hızla büyüyerek yoluna devam etmektedir. Ülkemiz Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın başbakanlığında istikrarlı bir şekilde yoluna devam ederken, yapılan güzel icraatlar ile halkımızın da her zaman takdirini kazanmaya devam etmektedir. AK Parti belirli bir zümrenin değil, halkın kendi partisidir. Bu partiyi kurarak bugünlere getiren Başkan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kurucular olmak üzere partimizi bugünlere taşıyan tüm liderlerimize ve bizi her daim destekleyen halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.