GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Muzaffer Bıyık vatandaşlarının emrinde

Darıca 02.12.2020 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Muzaffer Bıyık vatandaşlarının emrinde

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık koronavirüsle mücadelede açıklanan yeni tedbirlerin ardından, “Bu kez vefa ekibimiz ile birlikte idmanlı olduğumuz bir süreci daha hızlı atlatacağız. Biz de hazırız ve sizlerin emrindeyiz” dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından koronavirüsle mücadele kararları kapsamında yeni yasakları açıkladı. Buna göre; hafta sonları tam sokağa çıkma yasağı, hafta içleri ise akşam 21.00’dan sabah 05.00’a kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık alınan yeni tedbirlerin ardından bir açıklama yaptı. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ Başkan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Cumhurbaşkanımız koronavirüs ile mücadelede yeni önlemleri kamuoyu ile paylaştılar. Bu kez vefa ekibimiz ile birlikte idmanlı olduğumuz bir süreci, gelmek üzere olan aşıyı bekleyerek çok daha hızlı atlatacağız. Biz de hazırız ve sizlerin emrindeyiz. Şüphemiz yok ki; birlikte başaracağız.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık koronavirüsle mücadelede açıklanan yeni tedbirlerin ardından, “Bu kez vefa ekibimiz ile birlikte idmanlı olduğumuz bir süreci daha hızlı atlatacağız. Biz de hazırız ve sizlerin emrindeyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından koronavirüsle mücadele kararları kapsamında yeni yasakları açıkladı. Buna göre; hafta sonları tam sokağa çıkma yasağı, hafta içleri ise akşam 21.00’dan sabah 05.00’a kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık alınan yeni tedbirlerin ardından bir açıklama yaptı.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Başkan Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Cumhurbaşkanımız koronavirüs ile mücadelede yeni önlemleri kamuoyu ile paylaştılar. Bu kez vefa ekibimiz ile birlikte idmanlı olduğumuz bir süreci, gelmek üzere olan aşıyı bekleyerek çok daha hızlı atlatacağız. Biz de hazırız ve sizlerin emrindeyiz. Şüphemiz yok ki; birlikte başaracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.