Nail Çiler'den muhtarlara jest

Gebze 21.10.2016 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Nail Çiler'den muhtarlara jest

GEBZE TİCARET ODASI, GEBZE BÖLGESİNDEKİ MUHTARLARI BİR ARAYA GETİRDİ

        Gebze Ticaret Odası, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Gebze, Darıca Çayırova ve Dilovası'nda görev yapan mahalle ve köy muhtarlarını dün sabah kahvaltısında ağırladı. GTO Başkanı Nail Çiler, yaptığı konuşmada muhtarları ekonomideki bacasız sanayinin gücü olarak niteledi. ÇİLER'DEN AY YILDIZLI ROZET Gebze Ticaret Odası, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Gebze, Darıca Çayırova ve Dilovası'nda görev yapan mahalle ve köy muhtarlarını dün sabah kahvaltısında ağırladı. Holiday İnn Gebze Otel'de, GTO Başkanı Nail Çiler'in ev sahipliğinde gerçekleşen muhtarlar günü yemeğine Başkan Nail Çiler'in yanı sıra GTO yönetimi ve muhtarlar katıldı. 4 ilçeden muhtarlar kahvaltıya yoğun ilgi gösterirken Başkan Nail Çiler, bütün muhtarlara ay yıldızlı rozet hediye etti. Kendi elleriyle muhtarlara rozet takan Başkan Çiler, kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Her masayı tek tek dolaşan Başkan Çiler, muhtarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. MUHTARLAR BACASIZ SANAYİNİN GÜCÜ Muhtarları ekonomideki bacasız sanayinin gücü olarak niteleyen GTO Başkanı Nail Çiler, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Muhtarlar bulundukları bölgede çözümün en önemli parçasıdır. Ekonomide bacasız sanayinin en önemli güçlerinden biridir. Son yıllarda muhtarlarımız daha çok anlaşılmaya başladı. Mahalleyi bir araya getiren, birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlayan muhtarlarımızın kendilerini daha rahat hmeleri gerekiyor. 19 Ekim'in Muhtarlar Günü olarak belirlenmesinden dolayı mutluyuz. Biz de bu toplantıyı gelenek haline getirmek istiyoruz. Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır. Bence başarılı muhtarlarımızın da arkasında başarılı eşleri var. Bu nedenle bir sonraki buluşmamızı eşli olarak yapmak istiyoruz. Muhtarlık büyük fedakarlık isteyen bir görev. Başı sıkışan herkes ilk önce sizin kapınızı çalıyor. Yolunuz açık olsun."
GEBZE TİCARET ODASI, GEBZE BÖLGESİNDEKİ MUHTARLARI BİR ARAYA GETİRDİ

 

 

 

 

Gebze Ticaret Odası, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Gebze, Darıca Çayırova ve Dilovası'nda görev yapan mahalle ve köy muhtarlarını dün sabah kahvaltısında ağırladı. GTO Başkanı Nail Çiler, yaptığı konuşmada muhtarları ekonomideki bacasız sanayinin gücü olarak niteledi.

ÇİLER'DEN AY YILDIZLI ROZET

Gebze Ticaret Odası, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Gebze, Darıca Çayırova ve Dilovası'nda görev yapan mahalle ve köy muhtarlarını dün sabah kahvaltısında ağırladı. Holiday İnn Gebze Otel'de, GTO Başkanı Nail Çiler'in ev sahipliğinde gerçekleşen muhtarlar günü yemeğine Başkan Nail Çiler'in yanı sıra GTO yönetimi ve muhtarlar katıldı. 4 ilçeden muhtarlar kahvaltıya yoğun ilgi gösterirken Başkan Nail Çiler, bütün muhtarlara ay yıldızlı rozet hediye etti. Kendi elleriyle muhtarlara rozet takan Başkan Çiler, kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Her masayı tek tek dolaşan Başkan Çiler, muhtarlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

MUHTARLAR BACASIZ SANAYİNİN GÜCÜ

Muhtarları ekonomideki bacasız sanayinin gücü olarak niteleyen GTO Başkanı Nail Çiler, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Muhtarlar bulundukları bölgede çözümün en önemli parçasıdır. Ekonomide bacasız sanayinin en önemli güçlerinden biridir. Son yıllarda muhtarlarımız daha çok anlaşılmaya başladı. Mahalleyi bir araya getiren, birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlayan muhtarlarımızın kendilerini daha rahat hmeleri gerekiyor. 19 Ekim'in Muhtarlar Günü olarak belirlenmesinden dolayı mutluyuz. Biz de bu toplantıyı gelenek haline getirmek istiyoruz. Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır. Bence başarılı muhtarlarımızın da arkasında başarılı eşleri var. Bu nedenle bir sonraki buluşmamızı eşli olarak yapmak istiyoruz. Muhtarlık büyük fedakarlık isteyen bir görev. Başı sıkışan herkes ilk önce sizin kapınızı çalıyor. Yolunuz açık olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.