19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Nail Çiler ekibini bozmuyor

Gebze 01.07.2020 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Nail Çiler ekibini bozmuyor

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve beraberindeki ekibi Kocaeli’ye yeni atanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret etti. Gittiği her yere kadın, gençlik, meclis başkanları, yönetim kurulu ile giden, ekibini bozmayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yeni Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u da ekibiyle ziyaret etti. Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyen Başkan Çiler, hem ekip arkadaşları hem de Gebze Bölgesi’nden oldukça takdir topluyor. Yeni valiye de ekibiyle hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Çiler, “Kocaeli Valiliği görevine atanan Sn. Seddar Yavuz’a Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sn. Valimize bölgemize hoş geldiniz diyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve beraberindeki ekibi Kocaeli’ye yeni atanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret etti.

Gittiği her yere kadın, gençlik, meclis başkanları, yönetim kurulu ile giden, ekibini bozmayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yeni Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u da ekibiyle ziyaret etti. Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmeyen Başkan Çiler, hem ekip arkadaşları hem de Gebze Bölgesi’nden oldukça takdir topluyor. Yeni valiye de ekibiyle hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Çiler, “Kocaeli Valiliği görevine atanan Sn. Seddar Yavuz’a Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sn. Valimize bölgemize hoş geldiniz diyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.