19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

NAİL ÇİLER'İN ‘’3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’’ MESAJI

Gebze 03.12.2016 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

NAİL ÇİLER'İN ‘’3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’’ MESAJI

‘’GEBZE TİCARET ODASI’’ Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER ‘’3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’’nü Bir Açıklama Yaparak Hatırlattı.

                    Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engelli olarak tanımlanan bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından oldukça önem taşımaktadır.                    ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ engelli vatandaşlarımızın sorunlarının gündeme getirilmesi, hayatlarını bağımsız ve en iyi şartlarda yaşama hakkı elde edebilmeleri gibi konularda topluma seslerini duyurmaları ve farkındalık yaratılması açısından dikkat çekici olmakla beraber, engellilerimizin senede sadece bir gün hatırlanacağı anlamına da gelmemektedir.   Hepimizin potansiyel bir engelli olduğu gerçeğinden hareketle, devlet ve millet olarak her zaman yanlarında yer almalı, yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemeler yapmak ve toplumun vazgeçilmez bir parçası olduklarını htirmek konusunda bizlere büyük görevler düşmektedir   Engelli vatandaşlarımızın ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’nü kutluyor, yaşamlarını gerektiği şekilde sürdürmeleri için toplumdaki tüm bireylerin gerekli duyarlılığı kazanmasını, engelli bireylerimizin başarılı çalışmalarının ve faaliyetlerinin devamını diliyorum.    
‘’GEBZE TİCARET ODASI’’ Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER ‘’3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’’nü Bir Açıklama Yaparak Hatırlattı.

 

 

 

 

            Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engelli olarak tanımlanan bireylerimizin haklarına dikkat çekilmesi açısından oldukça önem taşımaktadır.

 

                 ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ engelli vatandaşlarımızın sorunlarının gündeme getirilmesi, hayatlarını bağımsız ve en iyi şartlarda yaşama hakkı elde edebilmeleri gibi konularda topluma seslerini duyurmaları ve farkındalık yaratılması açısından dikkat çekici olmakla beraber, engellilerimizin senede sadece bir gün hatırlanacağı anlamına da gelmemektedir.
 

Hepimizin potansiyel bir engelli olduğu gerçeğinden hareketle, devlet ve millet olarak her zaman yanlarında yer almalı, yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemeler yapmak ve toplumun vazgeçilmez bir parçası olduklarını htirmek konusunda bizlere büyük görevler düşmektedir

 

Engelli vatandaşlarımızın ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’nü kutluyor, yaşamlarını gerektiği şekilde sürdürmeleri için toplumdaki tüm bireylerin gerekli duyarlılığı kazanmasını, engelli bireylerimizin başarılı çalışmalarının ve faaliyetlerinin devamını diliyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.