Nakliyat-İş’ten Taksim Çağrısı!

Gebze 15.04.2019 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nakliyat-İş’ten Taksim Çağrısı!

DİSK’e bağlı Nakliyat-İş Sendikası Gebze Bölge Temsilciliği, işçi sınıfın birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs’ta Taksim’de olacaklarını duyurdu.

Nakliyat-İş Sendikası Örgütlenme Dairesi Başkanı ve Gebze Şube Başkanı Erdal Kopal bir açıklama yayınladı. Kopal, açıklamada işçi ve memur sendikalarına, konfederasyonlara ve meslek örgütlerine, halk örgütlerine ve işçi sınıfına ‘1 Mayıs’ta 1 Mayıs Alanı Taksim Meydanında yüzbinler, milyonlarla “Gündüzlerinde Sömürülmeyen, Gecelerinde Aç Yatılmayan, Ekmek Gül ve Hürriyet Günleri İçin” birlikte olalım’ çağrısında bulundu. Nakliyat-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “1 Mayıs 2019’da, 1 Mayıs Alanı, Taksim Meydanındayız.  20 aya yakın yerli yabancı parababalarının işçi düşmanlığına ve sarı sendikacılığa karşı OHAL, bu hal, baskılar, gözaltılar, açılan ceza ve tazminat davaları, devam eden polis soruşturmalarına karşı direnen Real Market Direnişçileri ile alanlardayız. 1 MAYIS’TA TAKSİM’DEYİZ! 242 günden beri örgütlenme ve sendika hakkı için işverenin her türlü baskısına karşın direnen sendikamız üyeleri Muğla Tüvtürk Direnişçileri ile, 144 günden beri örgütlenme ve sendika hakkı için jandarmanın TOMA’lı baskısına, işverenin baskılarla e-devlet şifrelerinin istenmesine karşın direnen sendikamız üyeleri Tüvtürk Şanlıurfa Polçak Direnişçileri ile, İstanbul, Bursa, Ankara, Eskişehir, Konya, Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Karabük, Adana, İzmir’de ve diğer bölgelerde Nakliyat Ambarlarında, Taşıt Muayene İstasyonlarında, Kargolarda, Lojistik işletmelerinde, taşeronlarda çalışan binlerce üyemizle 1 Mayıs’ta,1 Mayıs alanındayız. İşçi ve memur sendikaları konfederasyonlarına, sendikalara, meslek örgütlerine, odalara, halk örgütlerine, işçi sınıfımıza, tüm halkımıza çağrımızdır. 1 Mayıs’ta 1 Mayıs Alanı Taksim Meydanında yüzbinler, milyonlarla ‘Gündüzlerinde Sömürülmeyen, Gecelerinde Aç Yatılmayan, Ekmek Gül ve Hürriyet Günleri İçin’ birlikte olalım.” HABER: KÜBRA AKABALI
DİSK’e bağlı Nakliyat-İş Sendikası Gebze Bölge Temsilciliği, işçi sınıfın birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs’ta Taksim’de olacaklarını duyurdu.

Nakliyat-İş Sendikası Örgütlenme Dairesi Başkanı ve Gebze Şube Başkanı Erdal Kopal bir açıklama yayınladı. Kopal, açıklamada işçi ve memur sendikalarına, konfederasyonlara ve meslek örgütlerine, halk örgütlerine ve işçi sınıfına ‘1 Mayıs’ta 1 Mayıs Alanı Taksim Meydanında yüzbinler, milyonlarla “Gündüzlerinde Sömürülmeyen, Gecelerinde Aç Yatılmayan, Ekmek Gül ve Hürriyet Günleri İçin” birlikte olalım’ çağrısında bulundu. Nakliyat-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “1 Mayıs 2019’da, 1 Mayıs Alanı, Taksim Meydanındayız.  20 aya yakın yerli yabancı parababalarının işçi düşmanlığına ve sarı sendikacılığa karşı OHAL, bu hal, baskılar, gözaltılar, açılan ceza ve tazminat davaları, devam eden polis soruşturmalarına karşı direnen Real Market Direnişçileri ile alanlardayız.

1 MAYIS’TA TAKSİM’DEYİZ!

242 günden beri örgütlenme ve sendika hakkı için işverenin her türlü baskısına karşın direnen sendikamız üyeleri Muğla Tüvtürk Direnişçileri ile, 144 günden beri örgütlenme ve sendika hakkı için jandarmanın TOMA’lı baskısına, işverenin baskılarla e-devlet şifrelerinin istenmesine karşın direnen sendikamız üyeleri Tüvtürk Şanlıurfa Polçak Direnişçileri ile, İstanbul, Bursa, Ankara, Eskişehir, Konya, Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Karabük, Adana, İzmir’de ve diğer bölgelerde Nakliyat Ambarlarında, Taşıt Muayene İstasyonlarında, Kargolarda, Lojistik işletmelerinde, taşeronlarda çalışan binlerce üyemizle 1 Mayıs’ta,1 Mayıs alanındayız. İşçi ve memur sendikaları konfederasyonlarına, sendikalara, meslek örgütlerine, odalara, halk örgütlerine, işçi sınıfımıza, tüm halkımıza çağrımızdır. 1 Mayıs’ta 1 Mayıs Alanı Taksim Meydanında yüzbinler, milyonlarla ‘Gündüzlerinde Sömürülmeyen, Gecelerinde Aç Yatılmayan, Ekmek Gül ve Hürriyet Günleri İçin’ birlikte olalım.”

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.