Nalbant ve Ünaldı’dan Demirci’ye ziyaret!

Çayırova 10.08.2017 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Nalbant ve Ünaldı’dan Demirci’ye ziyaret!

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant ve Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Eray Ünaldı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti.

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant ve Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Eray Ünaldı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant ve Hastane Müdürü Ahmet Demir Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant ve Hastane Müdürü Ahmet Demir’i makamında ağırlayan Başkan Demirci, Nalbant ile istişarelerde bulundu. Hepimiz Kocaeli için çalışıyoruz.” diyen Demirci, Bu kapsamda yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyor, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. Nalbant ise “hastanenin tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmesi ve vatandaşın mağdur olmaması için gereken çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Halkımız hastanelerimizden gereken sağlık ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Kurum olarak vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda hastanemizde hizmet kalitemizi yükselterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Nalbant, Başkan Demirci’ye kabulünden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. DARICA ADSM BAŞHEKİMİ’NDEN DEMİRCİ’YE ZİYARET Nalbant’ın ardından Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Eray Ünaldı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demirci, “Başhekimimiz ziyaretimize geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Bölgemizin tek ağız ve diş sağlığı hastanesi olan Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin son durumu ile alakalı bilgi alışverişinde bulunduk. Başhekimimiz Eray Ünaldı’ya görevinde başarılar dileyerek, ziyaretinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Ünaldı ise Başkan Demirci’ye kabulünden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.  HABER: YAĞMUR SIR
Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant ve Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Eray Ünaldı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti.

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant ve Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Eray Ünaldı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti.

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant ve Hastane Müdürü Ahmet Demir Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Nalbant ve Hastane Müdürü Ahmet Demir’i makamında ağırlayan Başkan Demirci, Nalbant ile istişarelerde bulundu. Hepimiz Kocaeli için çalışıyoruz.” diyen Demirci, Bu kapsamda yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyor, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi. Nalbant ise “hastanenin tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmesi ve vatandaşın mağdur olmaması için gereken çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Halkımız hastanelerimizden gereken sağlık ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Kurum olarak vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda hastanemizde hizmet kalitemizi yükselterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Nalbant, Başkan Demirci’ye kabulünden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

DARICA ADSM BAŞHEKİMİ’NDEN DEMİRCİ’YE ZİYARET

Nalbant’ın ardından Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Eray Ünaldı Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demirci, “Başhekimimiz ziyaretimize geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Bölgemizin tek ağız ve diş sağlığı hastanesi olan Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin son durumu ile alakalı bilgi alışverişinde bulunduk. Başhekimimiz Eray Ünaldı’ya görevinde başarılar dileyerek, ziyaretinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Ünaldı ise Başkan Demirci’ye kabulünden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.