19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Namık Kemal’de Değerler Eğitimi

Darıca 21.11.2018 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Namık Kemal’de Değerler Eğitimi

Darıca Namık Kemal İlkokulu’nda ‘Değerler Eğitimi’ köşesi oluşturuldu.

Darıca Namık Kemal İlkokulu’nda oluşturulan ‘Değerler Eğitimi’ köşesinde her ay belirlenen değerler doğrultusunda birincilerin fotoğrafları asılıyor. Okulu ziyaret eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘Değerler Eğitimi’ köşesini de inceledi. Öğrencilerin küçük yaşta güzel alışkanlıklar kazanması için önemli bir proje olduğunu söyleyen Oğuz, “Namık Kemal İlkokulunda Rehberlik Öğretmenlerinin çalışmalarıyla değerler bölümü oluşturuldu. FARKINDALIK OLUŞUYOR Ayın değeri belirlenip sınıflara duyurularak sınıf öğretmenleri uygun öğrencilerin fotoğraflarını değerler bölümüne asıyorlar. Bu etkinlik öğrencilerde olumlu davranışlar oluşmasına ve okul çapında değerler konusunda farkındalık oluşmasına yol açıyor. ‘Değerler Eğitimi’ köşesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, daha sonra okul müdürü Hikmet Ayluçtarhan ile okul hakkında değerlendirmelerde bulundu. Okul müdürü Ayluçtarhan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’a sorun ve taleplerini ileterek okul hakkında bilgi verdi. KÜBRA AKABALI
Darıca Namık Kemal İlkokulu’nda ‘Değerler Eğitimi’ köşesi oluşturuldu.

Darıca Namık Kemal İlkokulu’nda oluşturulan ‘Değerler Eğitimi’ köşesinde her ay belirlenen değerler doğrultusunda birincilerin fotoğrafları asılıyor. Okulu ziyaret eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, ‘Değerler Eğitimi’ köşesini de inceledi. Öğrencilerin küçük yaşta güzel alışkanlıklar kazanması için önemli bir proje olduğunu söyleyen Oğuz, “Namık Kemal İlkokulunda Rehberlik Öğretmenlerinin çalışmalarıyla değerler bölümü oluşturuldu.

FARKINDALIK OLUŞUYOR

Ayın değeri belirlenip sınıflara duyurularak sınıf öğretmenleri uygun öğrencilerin fotoğraflarını değerler bölümüne asıyorlar. Bu etkinlik öğrencilerde olumlu davranışlar oluşmasına ve okul çapında değerler konusunda farkındalık oluşmasına yol açıyor. ‘Değerler Eğitimi’ köşesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, daha sonra okul müdürü Hikmet Ayluçtarhan ile okul hakkında değerlendirmelerde bulundu. Okul müdürü Ayluçtarhan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’a sorun ve taleplerini ileterek okul hakkında bilgi verdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.