Namık Kemal’den Kızılay’a destek aktı

Darıca 03.11.2018 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Namık Kemal’den Kızılay’a destek aktı

Darıca Namık Kemal  İlkokulu okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri düzenledikleri kampanyalarla Kızılay’a bağış yaptılar. Türk Kızılayı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Darıca Namık Kemal İlkokulu’nda kan bağışı ve kermes düzenlendi. Düzenlenen kampanyalarla ilgili olarak gazetemize bilgi aktarımında bulunan Darıca Namık Kemal İlkokulu Müdürü Hikmet Aylunçtarhan, “Bağışlanan her  kan kurtarılan 3 can sloganı ile ses getiren sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuzda Kızılay Haftası nedeniyle Türk Kızılayı Gebze Şubesi’ne öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çalışanlarımız kan bağışında buludu. Ayrıca okulumuz çevresindeki vatandaşlarımızda bu kampanyaya kan vererek destrek verdiler. Velilerimizin yüksek duyarlılığı sayesinde katılım çok yoğun bir şekilde gerçekleşmiştir. Öğrencilerimiz sabahtan başlayarak gün boyunca yaptıkları programlarla Türk Kızılay’ına destek vererek Kızılay’ın ihtiyaçlarına dikkat çektiler. “dedi. KERMES GELİRİ KIZILA’YA Sınıf öğretmenliğini Erkan Kılıç’ın yaptığı 2/D sınıfı öğrencileri kan bağışı kampanyasının proje sahipliğini üstlenirken Özlem Solmaz’ın sınıf öğretmenliğini yaptığı 3/D sınıfı da bir kermes düzenledi. Kendi el becerileri tarafından üretilen ürünleri kermeste sergileyen ve satış yapan öğrenciler bu kermesin gelirini Türk Kızılay’ına bağışladılar. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Namık Kemal  İlkokulu okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri düzenledikleri kampanyalarla Kızılay’a bağış yaptılar. Türk Kızılayı Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Darıca Namık Kemal İlkokulu’nda kan bağışı ve kermes düzenlendi. Düzenlenen kampanyalarla ilgili olarak gazetemize bilgi aktarımında bulunan Darıca Namık Kemal İlkokulu Müdürü Hikmet Aylunçtarhan, “Bağışlanan her  kan kurtarılan 3 can sloganı ile ses getiren sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuzda Kızılay Haftası nedeniyle Türk Kızılayı Gebze Şubesi’ne öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çalışanlarımız kan bağışında buludu. Ayrıca okulumuz çevresindeki vatandaşlarımızda bu kampanyaya kan vererek destrek verdiler. Velilerimizin yüksek duyarlılığı sayesinde katılım çok yoğun bir şekilde gerçekleşmiştir. Öğrencilerimiz sabahtan başlayarak gün boyunca yaptıkları programlarla Türk Kızılay’ına destek vererek Kızılay’ın ihtiyaçlarına dikkat çektiler. “dedi.

KERMES GELİRİ KIZILA’YA

Sınıf öğretmenliğini Erkan Kılıç’ın yaptığı 2/D sınıfı öğrencileri kan bağışı kampanyasının proje sahipliğini üstlenirken Özlem Solmaz’ın sınıf öğretmenliğini yaptığı 3/D sınıfı da bir kermes düzenledi. Kendi el becerileri tarafından üretilen ürünleri kermeste sergileyen ve satış yapan öğrenciler bu kermesin gelirini Türk Kızılay’ına bağışladılar.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.