GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Nasrettin Hoca, Dilovalı çocuklarla buluştu

Dilovası 18.11.2019 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Nasrettin Hoca, Dilovalı çocuklarla buluştu

Dilovası Belediyesi, ilçede çocukları tiyatroda buluşturdu. Çocuklara “Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı” adlı tiyatro gösterisi düzenledi. Dilovası Belediyesi ilçede yaşayan çocukları birbirinden güzel film ve tiyatrolarla buluşturmaya başladı. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nce ilki gerçekleştirilen “Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı” komedi tiyatro gösterisine yaklaşık 300 öğrenci katılım sağladı. Yazar ve Yönetmenliğini Zafer Aydın’ın yaptığı tiyatro oyununda çocuklar için verilen sosyal mesajlar dikkat çekti. Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapan gösteride, çocuklar doyasıya eğlendi. Nasrettin Hoca ve Kaptan Melo karakterlerinin yer aldığı tiyatro gösterisi öğrencilerden tam not alırken, içerisinde barındırdığı komik diyaloglarla güldürürken çocuklar için verilen sosyal mesajlarla da yaşama, insana, doğaya ve hayranlara karşı sorumluluklarımız hatırlatıldı.

Dilovası Belediyesi, ilçede çocukları tiyatroda buluşturdu. Çocuklara “Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı” adlı tiyatro gösterisi düzenledi.

Dilovası Belediyesi ilçede yaşayan çocukları birbirinden güzel film ve tiyatrolarla buluşturmaya başladı. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nce ilki gerçekleştirilen “Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı” komedi tiyatro gösterisine yaklaşık 300 öğrenci katılım sağladı. Yazar ve Yönetmenliğini Zafer Aydın’ın yaptığı tiyatro oyununda çocuklar için verilen sosyal mesajlar dikkat çekti.

Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapan gösteride, çocuklar doyasıya eğlendi. Nasrettin Hoca ve Kaptan Melo karakterlerinin yer aldığı tiyatro gösterisi öğrencilerden tam not alırken, içerisinde barındırdığı komik diyaloglarla güldürürken çocuklar için verilen sosyal mesajlarla da yaşama, insana, doğaya ve hayranlara karşı sorumluluklarımız hatırlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.