Ne olacak bu Fenerin Hali?

Spor 17.03.2017 - 21:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ne olacak bu Fenerin Hali?

Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Atiker Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'u konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan maçı Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın takımı Atiker Konyaspor 3-2 kazandı. GOLLER Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 17 ve 22'nci dakikalarda Bajic, 54'te de Ömer Ali attı. Fenerbahçe'nin gollerini ise 20'nci dakikada Skrtel ve 72'de Sow kaydetti. FENERBAHÇE 44 PUANDA KALDI Bu sonuçla Fenerbahçe 44 puanda kalırken, Atiker Konyaspor puanını 35 yaptı.
Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Atiker Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'u konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan maçı Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın takımı Atiker Konyaspor 3-2 kazandı.

GOLLER

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 17 ve 22'nci dakikalarda Bajic, 54'te de Ömer Ali attı. Fenerbahçe'nin gollerini ise 20'nci dakikada Skrtel ve 72'de Sow kaydetti.

FENERBAHÇE 44 PUANDA KALDI

Bu sonuçla Fenerbahçe 44 puanda kalırken, Atiker Konyaspor puanını 35 yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.