19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ne zaman başlayacak?

Kocaeli 01.12.2015 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ne zaman başlayacak?

7 Haziran öncesi temelleri atılan projelerin hayata geçmesi heyecanla bekleniyor. AK Parti’nin seçim vaatleri arasında yer alan Kavşak projelerinin temelleri 7 Haziran öncesi atılmıştı. Vatandaşlar heyecanla bu projelerin başlayıp hayata geçmesini bekliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık  tarafından 7 Haziran seçimleri öncesi temelleri atılan Projelerin ne zaman başlayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor. AK Parti’nin seçim vaatleri arasında yer alan kavşak Projelerinin temeli Mayıs ayında Dilovası’nda atılan projelerin tabelaları, yapılacakları yerlere asıldı. Karayolları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birlikteliği ile projeleri gerçekleştirilecek olan 6 ulaşım hizmetinin temeli Dilovası Eynerce mevkiinde yapılan program ile atılmıştı.  TABELALAR HAZIR Seçim vaatleri kapsamında Çayırova Kavşağı, Anibal Kavşağı, Gebze Doğu Kavşağı, Dilovası Kavşağı, Eynerce Kavşağı ve Gebze Şehiriçi yolunun 6 şerit yapılması projeleri temeli atılmıştı. Dilovası Batı Kavşağı’nda çalışmaların sonuna gelinirken, aynı şekilde Topçular Kavşağı’nın da sonuna gelindi ve biter bitmez Anibal da çalışmalar başlayacak. Çayırova TOSB Kavşağı’nda çalışmalar seçim öncesi başlarken; Balküpü, Gebze Doğu Kavşağı, Dilovası kavşağı gibi çalışmaların ne zaman başlayacağı büyük merak konusu. Gebze Bölgesinde yaşayan vatandaşlar bu projelerin hayata geçmesini heyecanla bekliyor. 

7 Haziran öncesi temelleri atılan projelerin hayata geçmesi heyecanla bekleniyor. AK Parti’nin seçim vaatleri arasında yer alan Kavşak projelerinin temelleri 7 Haziran öncesi atılmıştı. Vatandaşlar heyecanla bu projelerin başlayıp hayata geçmesini bekliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık  tarafından 7 Haziran seçimleri öncesi temelleri atılan Projelerin ne zaman başlayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor. AK Parti’nin seçim vaatleri arasında yer alan kavşak Projelerinin temeli Mayıs ayında Dilovası’nda atılan projelerin tabelaları, yapılacakları yerlere asıldı. Karayolları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi birlikteliği ile projeleri gerçekleştirilecek olan 6 ulaşım hizmetinin temeli Dilovası Eynerce mevkiinde yapılan program ile atılmıştı. 

TABELALAR HAZIR

Seçim vaatleri kapsamında Çayırova Kavşağı, Anibal Kavşağı, Gebze Doğu Kavşağı, Dilovası Kavşağı, Eynerce Kavşağı ve Gebze Şehiriçi yolunun 6 şerit yapılması projeleri temeli atılmıştı. Dilovası Batı Kavşağı’nda çalışmaların sonuna gelinirken, aynı şekilde Topçular Kavşağı’nın da sonuna gelindi ve biter bitmez Anibal da çalışmalar başlayacak. Çayırova TOSB Kavşağı’nda çalışmalar seçim öncesi başlarken; Balküpü, Gebze Doğu Kavşağı, Dilovası kavşağı gibi çalışmaların ne zaman başlayacağı büyük merak konusu. Gebze Bölgesinde yaşayan vatandaşlar bu projelerin hayata geçmesini heyecanla bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.