Neden dezenfektan kutularına zarar veriyorsunuz(!)

Gebze 20.11.2020 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Neden dezenfektan kutularına zarar veriyorsunuz(!)

ALLAH AŞKINA, DELİ MİSİNİZ?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından salgın dönemi nedeniyle kentin birçok noktasına yerleştirilen dezenfektanlar kendini bilmezlerin hedefi haline geldi. Düzenli olan dezenfektan kutularına zarar veren bu kendini bilmezler Gebzeli vatandaşların tepkisini çekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından salgının ilk gününden bu yana Gebze’de birçok noktada dezenfektan kutuları yer alıyor. Böylelikle vatandaşların gün boyunca dezenfektan ihtiyacını karşılamaları ve salgınla mücadele hedeflenirken bu dezenfektanlar son günlerde sorumsuzların hedefi haline geldi. Sorumsuzlar kentin pek çok yerinde bulunan dezenfektan kutularına zarar vererek toplumun salgınla mücadelesine zarar vermeye devam ediyorlar. KAMU MALINA ZARAR VERİYORLAR Salgınla mücadele adına Büyükşehir’in koyduğu dezenfektanlara zarar veren, onları kıran ve söken bu sorumsuzlara Gebzeli vatandaşlardan tepki var. Vatandaşlar dezenfektanlarla gün boyunca sokaktayken ellerini temizlediklerini, bu hizmet için de Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiklerini ifade ederken “Son günlerde bu dezenfektanlara zarar verenler var. Bunlardan şikâyetçiyiz. Kamu malına zarar verdikleri gibi, bizlerin de hakkına giriyorlar, bıktık” yorumunu yaptılar. 
ALLAH AŞKINA, DELİ MİSİNİZ?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından salgın dönemi nedeniyle kentin birçok noktasına yerleştirilen dezenfektanlar kendini bilmezlerin hedefi haline geldi. Düzenli olan dezenfektan kutularına zarar veren bu kendini bilmezler Gebzeli vatandaşların tepkisini çekiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından salgının ilk gününden bu yana Gebze’de birçok noktada dezenfektan kutuları yer alıyor. Böylelikle vatandaşların gün boyunca dezenfektan ihtiyacını karşılamaları ve salgınla mücadele hedeflenirken bu dezenfektanlar son günlerde sorumsuzların hedefi haline geldi. Sorumsuzlar kentin pek çok yerinde bulunan dezenfektan kutularına zarar vererek toplumun salgınla mücadelesine zarar vermeye devam ediyorlar.

KAMU MALINA ZARAR VERİYORLAR

Salgınla mücadele adına Büyükşehir’in koyduğu dezenfektanlara zarar veren, onları kıran ve söken bu sorumsuzlara Gebzeli vatandaşlardan tepki var. Vatandaşlar dezenfektanlarla gün boyunca sokaktayken ellerini temizlediklerini, bu hizmet için de Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiklerini ifade ederken “Son günlerde bu dezenfektanlara zarar verenler var. Bunlardan şikâyetçiyiz. Kamu malına zarar verdikleri gibi, bizlerin de hakkına giriyorlar, bıktık” yorumunu yaptılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.