Neden Gebzeliler faydalanamıyor?

Gebze 22.05.2019 - 16:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Neden Gebzeliler faydalanamıyor?

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı olan Recep Dursun, İstanbul ve Ankara’da Ramazan pidesinin fiyatı ile su ve ulaşımda yapılan indirimlerle ilgili olarak açıklamada bulundu.  CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan Adayı olan Recep Dursun sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. CHP’li Recep Dursun yaptığı açıklamada, “Sevgili Kocaeli ve Gebzeliler! İstanbul ve Ankara’da Ramazan pidesi 1 TL, su giderleri yüzde 40’a kadar kademeli indirilmiş ve ulaşım ücretleri dini ve milli bayramlarda ücretsiz, öğrencilere yüzde 50’ye varan indirimli hizmet alabilecek iken bizler neden faydalanamıyoruz?” diye sordu. KÜBRA AKABALI

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı olan Recep Dursun, İstanbul ve Ankara’da Ramazan pidesinin fiyatı ile su ve ulaşımda yapılan indirimlerle ilgili olarak açıklamada bulundu.  CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan Adayı olan Recep Dursun sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. CHP’li Recep Dursun yaptığı açıklamada, “Sevgili Kocaeli ve Gebzeliler! İstanbul ve Ankara’da Ramazan pidesi 1 TL, su giderleri yüzde 40’a kadar kademeli indirilmiş ve ulaşım ücretleri dini ve milli bayramlarda ücretsiz, öğrencilere yüzde 50’ye varan indirimli hizmet alabilecek iken bizler neden faydalanamıyoruz?” diye sordu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.