19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Neden sekteye uğratıldığının farkındayız!”

Gebze 20.09.2019 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Neden sekteye uğratıldığının farkındayız!”

Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş kaldırılan Yenikent Semt Pazarı’nın yeniden kurulmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Konunun, çözümünün, neden, niçin, hangi temsilcilerin hangi gerekçeleri için sekteye uğratıldığının farkındayız” dedi. Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kamuoyuna; ne pazarmış be... Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli projeleri arasında yer alan semt pazarlarının kaldırılarak, yeni ve modern kapalı Pazaryerlerine taşınması çalışmaları sonucunda Yenikent semt pazarı 13 Ekim 2018 tarihinde Yenikent merkezine yaklaşık 10 km, araç ile 30 dakika uzaklıkta olan Tatlıkuyu Semtine taşınalı sözde toplumun faydasına yapılan projenin, toplum tarafından nasıl bir soruna dönüştüğü her kesin malumudur. Hal böyle iken, Yenikent halkının, başta kadınları olmak üzere, toplumun tüm fertleri tarafından, yapılan yerel seçimlerde, ilgili tüm adaylardan en başta gelen talepleri arasında yer alan Yenikent Semt pazarının yeniden, eski günün de fakat yeni yerinde kurulması olmuştur. KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ Bu talep karşılık gördü ki bu konuda duyarlı olan adaylar, sandıklardan büyük bir fark ile çıktılar. Seçildiğim mahallemde bu konuyu, aza arkadaşlarım ile önceleyerek çalışacağıma söz verdiğimizi tüm Yenikent halkı bilir. Bu konu da, ilk günden, bu güne kadar geçen süre içerisinde, ilgili tüm birimler ve kesimler ile yapılan bir dizi görüşmeler ve istişareler sonucunda özelikle Sayın Gebze Belediye Başkanımızın ve ilgili yardımcılarının çözüme yönelik samimiyetleri sayesinde önemli bir mesafe kat edildi. Fakat gel gör ki; konunun çözümünün, neden, niçin, hangi temsilcilerin hangi gerekçeleri için sekteye uğratıldığının farkındayız. Konunun takipçisiyiz” dedi.

Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş kaldırılan Yenikent Semt Pazarı’nın yeniden kurulmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Konunun, çözümünün, neden, niçin, hangi temsilcilerin hangi gerekçeleri için sekteye uğratıldığının farkındayız” dedi. Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kamuoyuna; ne pazarmış be... Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en önemli projeleri arasında yer alan semt pazarlarının kaldırılarak, yeni ve modern kapalı Pazaryerlerine taşınması çalışmaları sonucunda Yenikent semt pazarı 13 Ekim 2018 tarihinde Yenikent merkezine yaklaşık 10 km, araç ile 30 dakika uzaklıkta olan Tatlıkuyu Semtine taşınalı sözde toplumun faydasına yapılan projenin, toplum tarafından nasıl bir soruna dönüştüğü her kesin malumudur. Hal böyle iken, Yenikent halkının, başta kadınları olmak üzere, toplumun tüm fertleri tarafından, yapılan yerel seçimlerde, ilgili tüm adaylardan en başta gelen talepleri arasında yer alan Yenikent Semt pazarının yeniden, eski günün de fakat yeni yerinde kurulması olmuştur.

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ

Bu talep karşılık gördü ki bu konuda duyarlı olan adaylar, sandıklardan büyük bir fark ile çıktılar. Seçildiğim mahallemde bu konuyu, aza arkadaşlarım ile önceleyerek çalışacağıma söz verdiğimizi tüm Yenikent halkı bilir. Bu konu da, ilk günden, bu güne kadar geçen süre içerisinde, ilgili tüm birimler ve kesimler ile yapılan bir dizi görüşmeler ve istişareler sonucunda özelikle Sayın Gebze Belediye Başkanımızın ve ilgili yardımcılarının çözüme yönelik samimiyetleri sayesinde önemli bir mesafe kat edildi. Fakat gel gör ki; konunun çözümünün, neden, niçin, hangi temsilcilerin hangi gerekçeleri için sekteye uğratıldığının farkındayız. Konunun takipçisiyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.