Nefes Kredisi Sevinç Yaşattı

Ekonomi 05.04.2018 - 21:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nefes Kredisi Sevinç Yaşattı

Finansmana erişimde zorluk yaşayan KOBİ'lere geçtiğimiz yıl uygulanan Nefes Kredisi bu yıl da veriliyor. 2. Nefes Kredisi, KOBİ'lere nefes aldıracak. Kredi iş dünyasını heyecanlandırdı. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, "Nefes Kredisi'nin 7.5 milyar liraya çıkarıldığının açıklanmasını sanayiciler olarak büyük memnuniyetle karşılıyoruz. Bu uygulamanın da tıpkı geçen yıl İSO olarak katkı sunduğumuz 'Nefes Kredisi'nde gördüğümüz gibi, ekonomimize güçlü bir dinamizm ve büyümeye önemli bir katkı olarak geri döneceğinden kuşku duymuyorum" dedi. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yaşar Doğan da uygun maliyetli finansmana erişiminin önemli konulardan biri olduğuna işaret ederek, "Bu teşvik paketi ile de uygun maliyetli finansman sorununun büyük oranda aşılacağını düşünmekteyiz. Esnek ödeme seçenekleriyle KOBİ'lerimiz finansmana kolay ulaşırken, maliyetlerde yaşadığı zorlukları da minimuma indirebilecektir" diye konuştu. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Hasan Ali Cesur ise,"7.5 milyar liralık Nefes Kredisi adı gibi iş dünyamıza can suyu olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.   Altında taksit dönemiAltında taksit sorunu çözüldü. Bundan böyle vatandaşlar banka kredisi yoluyla 36 aya varan taksit fırsatlarından yararlanabilecekler. .
Finansmana erişimde zorluk yaşayan 'lere geçtiğimiz yıl uygulanan Nefes Kredisi bu yıl da veriliyor. 2. , KOBİ'lere nefes aldıracak. Kredi iş dünyasını heyecanlandırdı. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, "Nefes Kredisi'nin 7.5 milyar liraya çıkarıldığının açıklanmasını sanayiciler olarak büyük memnuniyetle karşılıyoruz. Bu uygulamanın da tıpkı geçen yıl İSO olarak katkı sunduğumuz 'Nefes Kredisi'nde gördüğümüz gibi, ekonomimize güçlü bir dinamizm ve büyümeye önemli bir katkı olarak geri döneceğinden kuşku duymuyorum" dedi. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yaşar Doğan da uygun maliyetli finansmana erişiminin önemli konulardan biri olduğuna işaret ederek, "Bu teşvik paketi ile de uygun maliyetli finansman sorununun büyük oranda aşılacağını düşünmekteyiz. Esnek ödeme seçenekleriyle KOBİ'lerimiz finansmana kolay ulaşırken, maliyetlerde yaşadığı zorlukları da minimuma indirebilecektir" diye konuştu. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Başkanı Hasan Ali Cesur ise,"7.5 milyar liralık Nefes Kredisi adı gibi iş dünyamıza can suyu olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
 

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.