Nefesimiz yetmedi 3-2

Spor 19.11.2018 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nefesimiz yetmedi 3-2

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Çayırovaspor, ligin 9.haftasında konuk olduğu Sultangazispor’a 2-0 öne geçtiği maçta rakibine son dakikalarda yediği goller ile 3-2 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Çayırovaspor, ligin 9.haftasında konuk olduğu Sultangazispor’a 2-0 öne geçtiği maçta rakibine son dakikalarda yediği goller ile 3-2 mağlup oldu. Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanan maça iyi başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz, Muharrem Kaban’ın 12.dakikada gelen golüyle 1-0 öne geçti. Başarılı bir ilk 45 dakika geçiren Çayırovaspor, ikinci yarıya da iyi başladı. TARTIŞMALI PENALTI KARARI 56’da Oğuzhan Ertürk ile 2-0’ı bulan yeşil siyahlılar, 61’de aleyhine çalınan tartışmalı bir penaltı kararıyla kalesini gole kapatamadı. Hasan Ali Durtuluk topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek farkı 1’e indirdi. Maçın son bölümünde 3 puan hesapları yapan Çayırovaspor, üst üste gelen iki şok golle sarsıldı. 87’de Kemal Emre Bozoğlu ve 89’da Eray Can Akkaya’nın golleriyle bir anda 3-2 geriye düşen Çayırovaspor, sahadan bu skorla mağlup ayrıldı. 10 KİŞİ TAMAMLADILAR Öte yandan Sultangazispor’da Abdülsamet Yıldırım, Çayırovaspor’da ise Ömer Faruk Bilgin 90.dakikada kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktılar. 9.hafta itibariyle küme düşme potasının bir basamak üzerinde yer alan 8 puanlı Çayırovaspor, gelecek hafta sahasında Aliağa ile liderliği paylaşan Vefaspor’u konuk edecek.  
Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Çayırovaspor, ligin 9.haftasında konuk olduğu Sultangazispor’a 2-0 öne geçtiği maçta rakibine son dakikalarda yediği goller ile 3-2 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Çayırovaspor, ligin 9.haftasında konuk olduğu Sultangazispor’a 2-0 öne geçtiği maçta rakibine son dakikalarda yediği goller ile 3-2 mağlup oldu. Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanan maça iyi başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz, Muharrem Kaban’ın 12.dakikada gelen golüyle 1-0 öne geçti. Başarılı bir ilk 45 dakika geçiren Çayırovaspor, ikinci yarıya da iyi başladı.

TARTIŞMALI PENALTI KARARI

56’da Oğuzhan Ertürk ile 2-0’ı bulan yeşil siyahlılar, 61’de aleyhine çalınan tartışmalı bir penaltı kararıyla kalesini gole kapatamadı. Hasan Ali Durtuluk topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek farkı 1’e indirdi. Maçın son bölümünde 3 puan hesapları yapan Çayırovaspor, üst üste gelen iki şok golle sarsıldı. 87’de Kemal Emre Bozoğlu ve 89’da Eray Can Akkaya’nın golleriyle bir anda 3-2 geriye düşen Çayırovaspor, sahadan bu skorla mağlup ayrıldı.

10 KİŞİ TAMAMLADILAR

Öte yandan Sultangazispor’da Abdülsamet Yıldırım, Çayırovaspor’da ise Ömer Faruk Bilgin 90.dakikada kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktılar. 9.hafta itibariyle küme düşme potasının bir basamak üzerinde yer alan 8 puanlı Çayırovaspor, gelecek hafta sahasında Aliağa ile liderliği paylaşan Vefaspor’u konuk edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.