NENE HATUN CHP AMACINA ULAŞTI

Darıca 30.12.2017 - 18:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

NENE HATUN CHP AMACINA ULAŞTI

Darıca Nene Hatun Mahallesi yıllardır özlemini duyduğu ATM'ye CHP Darıca Nene Hatun Mahalle Teşkilatı'nın yürüttüğü çalışma ile kavuştu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde; Siyasi Partiler Yasası'nda hükmü olmayan mahalle teşkilatı, mahallenin sorunlarının çözümleri üzerine yürüttüğü çalışma kapsamında mahalleye ATM cihazı kazandırdı. Hiçbir bankanın nüfus ve yoğunluk kıstaslarının yetersizliğinden ötürü şube kurmaya yanaşmadığı mahallede Kemal Taş başkanlığındaki CHP Nene Hatun Mahalle Teşkilatı ihtiyaca ilişkin olarak önce bir dilekçe hazırladı ve imzaya açtı. İmzalar Toplandı Sonra Başvuruldu  Dilekçede mahallelinin ATM ile halledebileceği bankacılık işlemlerinden ötürü ilçe merkezine veya banka şubelerinin olduğu merkezi mahallelere gitmek zorunda kaldığını belirtip ATM'ye olan ihtiyacı net bir şekilde ifade edildi. İmza kampanyasına çok sayıda mahalleli imza verince bankalara başvurularda bulunuldu. Başvuruyu dikkate alan Türkiye İş Bankası mahallede yaptığı fizibilite çalışmalarının ardından mahallenin merkezi yerine ATM cihazını kurdu. Üç Başkana Teşekkür ve Tebrik  CHP Darıca İlçe Başkan yardımcılarından Yusuf Yiğit söz konusu çalışma ve edinilen sonuçtan ötürü CHP Nene Hatun Mahalle Teşkilatı Başkanı Kemal Taş, Kadın Kolları Başkanı Neriman Çolak ve Gençlik Kolları Başkanı Gizem Erdem'e teşekkür ve tebriklerini iletti. İstenirse Neler Yapılabileceğini Gösterdiler  Yusuf Yiğit, "Nene Hatun Mahallesi'nde geçen dönem mahalle teşkilatımızı oluşturduktan sonra partimize olan ilgi arttı. Partilimiz için önemli bir buluşma noktası oluşurken parti üyemiz veya seçmenimiz olmayan halkımız da ana muhalefet konumunda olun partimize rahatlıkla ulaşıp sorunlarını aktarabildi. Nene Hatun Mahallesi'ne ATM cihazının kurulması, siyasette bir mahalle teşkilatının istedikten ve çalıştıktan sonra neler yapabileceğinin önemli bir göstergesi olmuştur. Partili Partisiz İmza Veren Tüm Mahalle Sakinlerine Teşekkür Ederiz  Mahalle teşkilat başkanımız Kemal Taş şahsında yönetim kademeleri ve üyeler, seçmenler ile tüm partililerimizi tebrik ediyorum. Parti üyemiz ve seçmenimiz olmamakla birlikte dilekçeye imza verip cihazın mahalleye gelmesinde etken olan tüm mahalle sakinlerine şahsım ve yönetiminde yer aldığım CHP Darıca İlçe Örgütü adına teşekkür ederim" dedi.
Darıca Nene Hatun Mahallesi yıllardır özlemini duyduğu ATM'ye CHP Darıca Nene Hatun Mahalle Teşkilatı'nın yürüttüğü çalışma ile kavuştu

Cumhuriyet Halk Partisi'nde; Siyasi Partiler Yasası'nda hükmü olmayan mahalle teşkilatı, mahallenin sorunlarının çözümleri üzerine yürüttüğü çalışma kapsamında mahalleye ATM cihazı kazandırdı. Hiçbir bankanın nüfus ve yoğunluk kıstaslarının yetersizliğinden ötürü şube kurmaya yanaşmadığı mahallede Kemal Taş başkanlığındaki CHP Nene Hatun Mahalle Teşkilatı ihtiyaca ilişkin olarak önce bir dilekçe hazırladı ve imzaya açtı.

İmzalar Toplandı Sonra Başvuruldu 

Dilekçede mahallelinin ATM ile halledebileceği bankacılık işlemlerinden ötürü ilçe merkezine veya banka şubelerinin olduğu merkezi mahallelere gitmek zorunda kaldığını belirtip ATM'ye olan ihtiyacı net bir şekilde ifade edildi. İmza kampanyasına çok sayıda mahalleli imza verince bankalara başvurularda bulunuldu. Başvuruyu dikkate alan Türkiye İş Bankası mahallede yaptığı fizibilite çalışmalarının ardından mahallenin merkezi yerine ATM cihazını kurdu.

Üç Başkana Teşekkür ve Tebrik 


CHP Darıca İlçe Başkan yardımcılarından Yusuf Yiğit söz konusu çalışma ve edinilen sonuçtan ötürü CHP Nene Hatun Mahalle Teşkilatı Başkanı Kemal Taş, Kadın Kolları Başkanı Neriman Çolak ve Gençlik Kolları Başkanı Gizem Erdem'e teşekkür ve tebri
klerini iletti.


İstenirse Neler Yapılabileceğini Gösterdiler 

Yusuf Yiğit, "Nene Hatun Mahallesi'nde geçen dönem mahalle teşkilatımızı oluşturduktan sonra partimize olan ilgi arttı. Partilimiz için önemli bir buluşma noktası oluşurken parti üyemiz veya seçmenimiz olmayan halkımız da ana muhalefet konumunda olun partimize rahatlıkla ulaşıp sorunlarını aktarabildi. Nene Hatun Mahallesi'ne ATM cihazının kurulması, siyasette bir mahalle teşkilatının istedikten ve çalıştıktan sonra neler yapabileceğinin önemli bir göstergesi olmuştur.

Partili Partisiz İmza Veren Tüm Mahalle Sakinlerine Teşekkür Ederiz 

Mahalle teşkilat başkanımız Kemal Taş şahsında yönetim kademeleri ve üyeler, seçmenler ile tüm partililerimizi tebrik ediyorum. Parti üyemiz ve seçmenimiz olmamakla birlikte dilekçeye imza verip cihazın mahalleye gelmesinde etken olan tüm mahalle sakinlerine şahsım ve yönetiminde yer aldığım CHP Darıca İlçe Örgütü adına teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.