Nerede kalmıştık?

Spor 13.07.2018 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nerede kalmıştık?

TUNCAY FINDIKÇI 2 SEZON SONRA YUVAYA DÖNDÜ

Transferde gövde gösterisi yapmayı sürdüren Darıca Gençlerbirliği, yine gazetemizin geçtiğimiz günlerde okurlarına duyurduğu Tuncay Fındıkçı transferini resmiyete döktü. Darıca G.B ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Tuncay, iki sezon aranın ardından yeniden sarı yeşilli formayı giyeceği için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. DARICA G.B’DE 80 MAÇI VAR 2013-2014 sezonunun devre arasında Darıca G.B’ye transfer olan ve 2 buçuk sezonluk süreçte 80 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu, gösterdiği performansla hafızalara kazınmıştı. Darıca G.B’den Tuzlaspor’a transfer olan ve geçen sezon da Yeni Orduspor formasıyla sarı yeşilli temsilcimize rakip olan 26 yaşındaki oyuncunun iki sezon aranın ardından yeniden yuvasına döndü.
TUNCAY FINDIKÇI 2 SEZON SONRA YUVAYA DÖNDÜ

Transferde gövde gösterisi yapmayı sürdüren Darıca Gençlerbirliği, yine gazetemizin geçtiğimiz günlerde okurlarına duyurduğu Tuncay Fındıkçı transferini resmiyete döktü. Darıca G.B ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Tuncay, iki sezon aranın ardından yeniden sarı yeşilli formayı giyeceği için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

DARICA G.B’DE 80 MAÇI VAR

2013-2014 sezonunun devre arasında Darıca G.B’ye transfer olan ve 2 buçuk sezonluk süreçte 80 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu, gösterdiği performansla hafızalara kazınmıştı. Darıca G.B’den Tuzlaspor’a transfer olan ve geçen sezon da Yeni Orduspor formasıyla sarı yeşilli temsilcimize rakip olan 26 yaşındaki oyuncunun iki sezon aranın ardından yeniden yuvasına döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.