GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Nerede kalmıştık?

Spor 10.07.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Nerede kalmıştık?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübünde, ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 önlemleri kapsamında 13 Mart’tan itibaren ülkemiz genelinde tüm spor faaliyetleri durdurulmuştu. Yeni normal hayat düzeni kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Güreş branşında üst seviye sporcuları antrenmanlara başladı.    SOSYAL MESAFELİ ANTRENMAN  Covid-19 yeni normal hayat tedbirleri kapsamında antrenmanlara başlayan Büyükşehir Kağıtsporlu güreşçiler, kulüp tesisleri içerisinde bulunan açık hava antrenman sahalarında ve fitness salonlarında kondisyon ağırlıklı antrenmanlara başladı.      1 NUMARALI KURAL HİJYEN  Kapalı salon girişlerinde antrenörler tarafından belirlenen sporcular içeri alınıyor. Açık ve kapalı antrenman sahalarında gerçekleştirilen antrenmanlarda, alan büyüklüğüne göre belirlenen sayıda sporcu alınıyor. Antrenmanlarda sosyal mesafeye ve hijyene önem veriliyor.    EKSİKLER KAPATILACAK  Kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren genç güreşçiler Covid-19 sürecinde kaybedilen güç ve kondisyonu tamamlamak amacıyla haftada 5 gün kuvvet yüklemesi ve teknik antrenman gerçekleştirecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübünde, ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 önlemleri kapsamında 13 Mart’tan itibaren ülkemiz genelinde tüm spor faaliyetleri durdurulmuştu. Yeni normal hayat düzeni kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Güreş branşında üst seviye sporcuları antrenmanlara başladı.   

SOSYAL MESAFELİ ANTRENMAN 

Covid-19 yeni normal hayat tedbirleri kapsamında antrenmanlara başlayan Büyükşehir Kağıtsporlu güreşçiler, kulüp tesisleri içerisinde bulunan açık hava antrenman sahalarında ve fitness salonlarında kondisyon ağırlıklı antrenmanlara başladı.     

1 NUMARALI KURAL HİJYEN 

Kapalı salon girişlerinde antrenörler tarafından belirlenen sporcular içeri alınıyor. Açık ve kapalı antrenman sahalarında gerçekleştirilen antrenmanlarda, alan büyüklüğüne göre belirlenen sayıda sporcu alınıyor. Antrenmanlarda sosyal mesafeye ve hijyene önem veriliyor.   

EKSİKLER KAPATILACAK 

Kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren genç güreşçiler Covid-19 sürecinde kaybedilen güç ve kondisyonu tamamlamak amacıyla haftada 5 gün kuvvet yüklemesi ve teknik antrenman gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.