Neredesiniz ey mülki amirler?

Spor 28.05.2017 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Neredesiniz ey mülki amirler?

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI, ELEŞTİRİ OKLARI KENT BÜYÜKLERİNE ÇEVRİLDİ

Olağanüstü Genel Kurul kararı olan Gebzespor’da kongrenin ilk oturumunda çoğunluk sağlanamazken, eleştiri okları Gebze mülki amirlerine çevrildi. 2014-2015 sezonunda İlker Çakır başkanlığında başlayan yeni bir dönemle birlikte sıkıntılı günleri geriden Gebzespor’da bugün gelinen noktada kongrede aday çıkmaması büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. YİNE SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜLER Gebze mülki amirlerinin kamuoyunda ismi geçen başkan adaylarına destek konusunda sessizliğe gömülmesi büyük tepkilere yol açtı. Gebze protokolünün Gebzespor için duyarsız kalışı mor beyazlı renklere gönül veren taraftarları üzerken, gelecek hafta çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan kongre öncesinde belirsizliğin sürmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı. 
ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI, ELEŞTİRİ OKLARI KENT BÜYÜKLERİNE ÇEVRİLDİ

Olağanüstü Genel Kurul kararı olan Gebzespor’da kongrenin ilk oturumunda çoğunluk sağlanamazken, eleştiri okları Gebze mülki amirlerine çevrildi. 2014-2015 sezonunda İlker Çakır başkanlığında başlayan yeni bir dönemle birlikte sıkıntılı günleri geriden Gebzespor’da bugün gelinen noktada kongrede aday çıkmaması büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

YİNE SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜLER

Gebze mülki amirlerinin kamuoyunda ismi geçen başkan adaylarına destek konusunda sessizliğe gömülmesi büyük tepkilere yol açtı. Gebze protokolünün Gebzespor için duyarsız kalışı mor beyazlı renklere gönül veren taraftarları üzerken, gelecek hafta çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan kongre öncesinde belirsizliğin sürmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.