Neşet Yalçın’dan lidere tatlı ziyaret

Spor 08.02.2018 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Neşet Yalçın’dan lidere tatlı ziyaret

Darıca Gençlerbirliği’nin liderlik koltuğuna oturmasının ardından ilçede tatlı bir heyecan yaşanırken, bu önemli başarıyı kitleleri de harekete geçirdi.

Darıca Gençlerbirliği’nin liderlik koltuğuna oturmasının ardından ilçede tatlı bir heyecan yaşanırken, bu önemli başarı kitleleri de harekete geçirdi. Bölgemizin başarılı okullarından Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencileri, dün sarı yeşillilerin antrenmanını ziyaret ederek Darıca G.B teknik heyet ve futbolcularına destek verdi. Ziyarette öğrencilerin yanı sıra Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Neşet Yalçın Ortaokul müdürü Muzaffer Gülcü ile Beden Eğitimi öğretmenlerinden Mustafa Kokoç ve İbrahim Akdoğan da yer aldı. OĞUZ VE GÜLCÜ’NDEN BAŞARI TEMENNİSİ Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Cumartesi günü oynanacak olan K.Erciyesspor maçı öncesinde Darıca G.B teknik heyetinden takımla ilgili bilgiler alarak önemli karşılaşma öncesinde başarı temennisinde bulundu. Neşet Yalçın Ortaokul müdürü Muzaffer Gülcü yaptığı konuşmada, ‘’Darıca’nın markası Darıca G.B’nin yanında olup destek vermek her vatandaşın olduğu gibi bizim de boynumuzun borcu. Darıca Gençlerbirliği’mize 2.Lig yolunda başarılar diliyoruz’’dedi. Antrenman sonrasında Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencileri, Darıca G.B futbolcularına tatlı ikramında bulundular.
Darıca Gençlerbirliği’nin liderlik koltuğuna oturmasının ardından ilçede tatlı bir heyecan yaşanırken, bu önemli başarıyı kitleleri de harekete geçirdi.

Darıca Gençlerbirliği’nin liderlik koltuğuna oturmasının ardından ilçede tatlı bir heyecan yaşanırken, bu önemli başarı kitleleri de harekete geçirdi. Bölgemizin başarılı okullarından Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencileri, dün sarı yeşillilerin antrenmanını ziyaret ederek Darıca G.B teknik heyet ve futbolcularına destek verdi. Ziyarette öğrencilerin yanı sıra Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Neşet Yalçın Ortaokul müdürü Muzaffer Gülcü ile Beden Eğitimi öğretmenlerinden Mustafa Kokoç ve İbrahim Akdoğan da yer aldı.

OĞUZ VE GÜLCÜ’NDEN BAŞARI TEMENNİSİ

Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Cumartesi günü oynanacak olan K.Erciyesspor maçı öncesinde Darıca G.B teknik heyetinden takımla ilgili bilgiler alarak önemli karşılaşma öncesinde başarı temennisinde bulundu. Neşet Yalçın Ortaokul müdürü Muzaffer Gülcü yaptığı konuşmada, ‘’Darıca’nın markası Darıca G.B’nin yanında olup destek vermek her vatandaşın olduğu gibi bizim de boynumuzun borcu. Darıca Gençlerbirliği’mize 2.Lig yolunda başarılar diliyoruz’’dedi. Antrenman sonrasında Neşet Yalçın Ortaokulu öğrencileri, Darıca G.B futbolcularına tatlı ikramında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.