GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Nevzat Aytekin Yine Aday

Darıca 22.10.2018 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nevzat Aytekin Yine Aday

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin, muhtar adayı olduğunu açıklayarak, mahallesinden yine destek beklediğini söyledi.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin, muhtar adayı olduğunu açıklayarak, mahallesinden yine destek beklediğini söyledi. Gazetemize bir açıklama yapan Muhtar Aytekin "Kars susuz ilçesi 1956 dogumluyum 34 yıldır Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet etmekteyim Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde 27 yıl yönetici olarak memurluk görevinde bulundum. 2003 yılında emekli oldum. 2004.2009 ve 2014 yerel seçimlerinde 3 dönemdir sizlerinde desteğiyle muhtarlık yapıyorum geçtigimiz 15 yıllık süreçte şeffaf muhtarlık ve eşitlik ilkesinden ayrılmamaya özen gösterdim."dedi. EN BÜYÜK PROJELER BU MAHALLEDE Darıca'nın vizyon ve can damarı projeleri arasında yer alan Adnan Menderes Kültür Merkezi, Farabi  Eğitim ve Araştirma Hastanesini barındıran Fevzi Çakmak Mahallesi eğitim, kültür ve sağlık  noktasında diğer mahallerin önünde gidiyor. Aytekin yeni dönemde en önemli hedefleri arasında miadını tamamlamış okul binalarının tekrar yıkılarak yenisin yapılmasını bazı okulların da tadilatı yapılarak öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim almalarına köprü olmak olduğunu belirtti.
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin, muhtar adayı olduğunu açıklayarak, mahallesinden yine destek beklediğini söyledi.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin, muhtar adayı olduğunu açıklayarak, mahallesinden yine destek beklediğini söyledi. Gazetemize bir açıklama yapan Muhtar Aytekin "Kars susuz ilçesi 1956 dogumluyum 34 yıldır Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet etmekteyim Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesinde 27 yıl yönetici olarak memurluk görevinde bulundum. 2003 yılında emekli oldum. 2004.2009 ve 2014 yerel seçimlerinde 3 dönemdir sizlerinde desteğiyle muhtarlık yapıyorum geçtigimiz 15 yıllık süreçte şeffaf muhtarlık ve eşitlik ilkesinden ayrılmamaya özen gösterdim."dedi.

EN BÜYÜK PROJELER BU MAHALLEDE

Darıca'nın vizyon ve can damarı projeleri arasında yer alan Adnan Menderes Kültür Merkezi, Farabi  Eğitim ve Araştirma Hastanesini barındıran Fevzi Çakmak Mahallesi eğitim, kültür ve sağlık  noktasında diğer mahallerin önünde gidiyor. Aytekin yeni dönemde en önemli hedefleri arasında miadını tamamlamış okul binalarının tekrar yıkılarak yenisin yapılmasını bazı okulların da tadilatı yapılarak öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim almalarına köprü olmak olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.