Nice zaferlere Darıcaspor!

Spor 15.04.2019 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nice zaferlere Darıcaspor!

Adını 1.Küme’ye yazdıran Darıcaspor, şampiyonluk yemeğinde buluştu. Muhteşem bir sezon sonunda şampiyonluğunu ilan ederek 1.Küme hasretine son veren Darıcaspor ailesi, Mavera Kalepark Restoran’da düzenlenen gecede bir araya geldiler.

Adını 1.Küme’ye yazdıran Darıcaspor, şampiyonluk yemeğinde buluştu. Muhteşem bir sezon sonunda şampiyonluğunu ilan ederek 1.Küme hasretine son veren Darıcaspor ailesi, Mavera Kalepark Restoran’da düzenlenen gecede bir araya geldiler. Şampiyonluk yemeğine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, Darıcaspor teknik heyeti ve futbolcular katıldı. Darıca’nın çiçeği burnunda belediye başkanı Bıyık yaptığı konuşmada, amatör ruhun önemine vurgu yaparak, şöyle konuştu: BIYIK: LOKMAN DEMİRTAŞ SPORA DEĞER KATIYOR ”Amatör spora bakış açımız son derece olumlu ve öyle de olmaya devam edecek. Darıcaspor örnek bir başarı elde etmiştir. Lokman(Demirtaş) kardeşimiz uzun süredir tanıdığımız dostumuz ve kardeşimiz. İlçe sporumuza verdiği destekten dolayı kendisini tebrik ediyorum. Darıcaspor ailesi kendi üzerine düşeni yapmıştır. Biz de aynı şekilde üzerimize düşeni yapacağız. Şampiyonlukta emeği geçen herkese tek tek kutluyor, Darıcaspor’a nice zaferler diliyorum” ifadelerin kullandı.
Adını 1.Küme’ye yazdıran Darıcaspor, şampiyonluk yemeğinde buluştu. Muhteşem bir sezon sonunda şampiyonluğunu ilan ederek 1.Küme hasretine son veren Darıcaspor ailesi, Mavera Kalepark Restoran’da düzenlenen gecede bir araya geldiler.

Adını 1.Küme’ye yazdıran Darıcaspor, şampiyonluk yemeğinde buluştu. Muhteşem bir sezon sonunda şampiyonluğunu ilan ederek 1.Küme hasretine son veren Darıcaspor ailesi, Mavera Kalepark Restoran’da düzenlenen gecede bir araya geldiler. Şampiyonluk yemeğine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, Darıcaspor teknik heyeti ve futbolcular katıldı. Darıca’nın çiçeği burnunda belediye başkanı Bıyık yaptığı konuşmada, amatör ruhun önemine vurgu yaparak, şöyle konuştu:

BIYIK: LOKMAN DEMİRTAŞ SPORA DEĞER KATIYOR

”Amatör spora bakış açımız son derece olumlu ve öyle de olmaya devam edecek. Darıcaspor örnek bir başarı elde etmiştir. Lokman(Demirtaş) kardeşimiz uzun süredir tanıdığımız dostumuz ve kardeşimiz. İlçe sporumuza verdiği destekten dolayı kendisini tebrik ediyorum. Darıcaspor ailesi kendi üzerine düşeni yapmıştır. Biz de aynı şekilde üzerimize düşeni yapacağız. Şampiyonlukta emeği geçen herkese tek tek kutluyor, Darıcaspor’a nice zaferler diliyorum” ifadelerin kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.