Niğ-Der’e görkemli açılış!

Gebze 25.03.2019 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Niğ-Der’e görkemli açılış!

Gebze Bölgesi’nde yaşayan Niğdeliler, bir araya gelerek Niğ-Der’i kurdular. Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Niğdeliler Derneği’nin açılışı yoğun katılımla Mehteran konseriyle gerçekleşti.

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Niğdeliler Derneği, hafta sonu düzenlenen görkemli bir programla açıldı. Başkanlığı’nı hacı Ertan’ın üstlendiği Niğdeliler, Derneği, muhteşem bir programla Gebze bölgesinde faaliyetlerine başladı. Kısa bir süre önce kurulan Derneğin hizmet binası açılışına katılım yoğun oldu. Gebze Arapçeşme Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde hizmete başlayan Niğdeliler Derneği, Gebze Bölgesi’nde yaşayan hemşerilerini bir araya getirerek, aralarında ki kaynaşmayı sağlamayı hedefliyor. Dernek açılışına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, GTO Başkanı Nail Çiler, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve çok sayıda davetli katıldı. MEHTERANLI AÇILIŞ Mehteran Takımı’nın muhteşem konseriyle başlayan açılış da Gebze Müftüsü Orhan Örnek dua okurken, konuşmacılar Niğdelilere Derneklerinin hayırlı olmasını dileyerek, sivil toplum hayatında önemli hizmetler yapmasını, sadece hemşerilik bilinci değil, Gebze bölgesinin sosyal hayatına da katkı sunmasını istediler. Programda konuşan Dernek başkanı Hacı Ertan, “Derneğimiz Gebze’ye ve tüm Niğdelilere hayırlı olsun. Bundan sonra yapmamız gereken Derneğimize sahip çıkmak, Gebze’de Niğdelilerin olduğunu htirmek. Medeniyetler şehri, köklü tarihe geçmişe sahip Niğde’yi en iyi şekilde tanıtmalı ve yaşamalıyız. Bizlere destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”dedi. Konuşmaların ardından dernek binasının kurdelesi kesilerek faaliyetlerine başladı. 
Gebze Bölgesi’nde yaşayan Niğdeliler, bir araya gelerek Niğ-Der’i kurdular. Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Niğdeliler Derneği’nin açılışı yoğun katılımla Mehteran konseriyle gerçekleşti.

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Niğdeliler Derneği, hafta sonu düzenlenen görkemli bir programla açıldı. Başkanlığı’nı hacı Ertan’ın üstlendiği Niğdeliler, Derneği, muhteşem bir programla Gebze bölgesinde faaliyetlerine başladı. Kısa bir süre önce kurulan Derneğin hizmet binası açılışına katılım yoğun oldu. Gebze Arapçeşme Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde hizmete başlayan Niğdeliler Derneği, Gebze Bölgesi’nde yaşayan hemşerilerini bir araya getirerek, aralarında ki kaynaşmayı sağlamayı hedefliyor. Dernek açılışına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, GTO Başkanı Nail Çiler, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve çok sayıda davetli katıldı.

MEHTERANLI AÇILIŞ

Mehteran Takımı’nın muhteşem konseriyle başlayan açılış da Gebze Müftüsü Orhan Örnek dua okurken, konuşmacılar Niğdelilere Derneklerinin hayırlı olmasını dileyerek, sivil toplum hayatında önemli hizmetler yapmasını, sadece hemşerilik bilinci değil, Gebze bölgesinin sosyal hayatına da katkı sunmasını istediler. Programda konuşan Dernek başkanı Hacı Ertan, “Derneğimiz Gebze’ye ve tüm Niğdelilere hayırlı olsun. Bundan sonra yapmamız gereken Derneğimize sahip çıkmak, Gebze’de Niğdelilerin olduğunu htirmek. Medeniyetler şehri, köklü tarihe geçmişe sahip Niğde’yi en iyi şekilde tanıtmalı ve yaşamalıyız. Bizlere destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”dedi. Konuşmaların ardından dernek binasının kurdelesi kesilerek faaliyetlerine başladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.