GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Nihat Bey gibi isimlerin sayısı artmalı”

Kocaeli 10.07.2020 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Nihat Bey gibi isimlerin sayısı artmalı”

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu(KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. KADEF Başkanı Yıldırım’a ziyarette Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Nihat Aba ve Darıca Ağrılılar Derneği Başkanı Talat Aydemir de eşlik etti.  Nihat Yıldırım’ın medya sektörüne girmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, “Nihat Bey, vizyonu ve beşeri ilişkileri ile toplumda kabul görmüş, bu şehre layıkıyla hizmet etmiş saygın bir büyüğümüz. Nihat Bey gibi toplumun menfaatlerini koruyan isimlerin sayılarının artmasını diliyorum. Basın camiasında Abbas Bey ile yapmış olduğu güç birliği bizi ayrıca mutlu etti. Ümit Medya’nın başarısı bizi daha da mutlu edecektir. Federasyon ve dernekler olarak her daim yanınızdayız” dedi.   YILDIRIM: KADEF İYİ BİR İVME YAKALADI  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Yıldırım, “KADEF kurulalı kısa bir süre olmasına rağmen, aktif çalışmalarıyla örnek bir profil çizdi. Ömer Bey’in başkanlığında iyi bir ivme yakalayan KADEF yönetimini tebrik ediyor, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu(KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. KADEF Başkanı Yıldırım’a ziyarette Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Nihat Aba ve Darıca Ağrılılar Derneği Başkanı Talat Aydemir de eşlik etti. 

Nihat Yıldırım’ın medya sektörüne girmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, “Nihat Bey, vizyonu ve beşeri ilişkileri ile toplumda kabul görmüş, bu şehre layıkıyla hizmet etmiş saygın bir büyüğümüz. Nihat Bey gibi toplumun menfaatlerini koruyan isimlerin sayılarının artmasını diliyorum. Basın camiasında Abbas Bey ile yapmış olduğu güç birliği bizi ayrıca mutlu etti. Ümit Medya’nın başarısı bizi daha da mutlu edecektir. Federasyon ve dernekler olarak her daim yanınızdayız” dedi.  

YILDIRIM: KADEF İYİ BİR İVME YAKALADI 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Yıldırım, “KADEF kurulalı kısa bir süre olmasına rağmen, aktif çalışmalarıyla örnek bir profil çizdi. Ömer Bey’in başkanlığında iyi bir ivme yakalayan KADEF yönetimini tebrik ediyor, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.