Nihat Ergün’ün mutlu günü!

Kocaeli 16.10.2017 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Nihat Ergün’ün mutlu günü!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün kızını evlendirdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ile Güner Ergün’ün kızı Zehra Ergün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen sade bir nikah töreniyle hayatını Fatma ve Mehmet Değer çiftinin oğullar Azad Değer ile birleştirdi. SADE BİR TÖREN Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ile Güner Ergün’ün kızı Zehra Ergün, dünya evine girdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen sade bir nikah töreniyle Zehra Ergün, hayatını Fatma ve Mehmet Değer çiftinin oğulları Azad Değer bile birleştirdi. Nikah sonrasında aile cüzdanını eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Zehra Ergün’e takdim etti. Nikah törenine; Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Eski Devlet Bakanı Beşir Atalay, Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer katılırken, İl başkanları toplantısı için Ankara’da bulunan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yerine Mehmet Uzunoğlu ve Orhan Barış, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yerine başkan vekili Zekeriya Özak katıldı. Ayrıca Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da cemiyetteki yerlerini aldı. İlimizden ayrıca eski il başkanı Mahmut Civelek ve Ergün’ün eski yol arkadaşları Vehbi Aydıner, Mehmet İpşiroğlu, Mehmet Şenoğlu, Baki Aytepe de nikaha katılan isimler arasındaydı. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün kızını evlendirdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ile Güner Ergün’ün kızı Zehra Ergün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen sade bir nikah töreniyle hayatını Fatma ve Mehmet Değer çiftinin oğullar Azad Değer ile birleştirdi.

SADE BİR TÖREN

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ile Güner Ergün’ün kızı Zehra Ergün, dünya evine girdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde düzenlenen sade bir nikah töreniyle Zehra Ergün, hayatını Fatma ve Mehmet Değer çiftinin oğulları Azad Değer bile birleştirdi. Nikah sonrasında aile cüzdanını eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Zehra Ergün’e takdim etti. Nikah törenine; Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Eski Devlet Bakanı Beşir Atalay, Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer katılırken, İl başkanları toplantısı için Ankara’da bulunan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yerine Mehmet Uzunoğlu ve Orhan Barış, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yerine başkan vekili Zekeriya Özak katıldı. Ayrıca Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da cemiyetteki yerlerini aldı. İlimizden ayrıca eski il başkanı Mahmut Civelek ve Ergün’ün eski yol arkadaşları Vehbi Aydıner, Mehmet İpşiroğlu, Mehmet Şenoğlu, Baki Aytepe de nikaha katılan isimler arasındaydı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.