Nihat Yıldırım fahri üye oldu

Gebze 20.07.2020 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Nihat Yıldırım fahri üye oldu

KOCAELİ BÜYÜK AİLE FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ZEYNEP SUDAN, ÜMİT MEDYA YÖNETİM KURULU BAŞKANI NİHAT YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Genel Başkanı Zeynep Sudan, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı fahri üye ilan etti. Kocaeli Büyük Aile Federasyonu (KOBAF) Genel Başkanı Zeynep Sudan ve beraberindeki Emine Avcı Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yıldırım’a plaket taktim eden Zeynep Sudan, “Kocaeli Büyük Aile Federasyonu’nun gelişim ve dinamiğinde Nihat Bey’in büyük emekleri var. Biz bugün kendisine hem teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik hem de fahri üyemiz olduğunu söylemeye geldik. Nihat Bey desteklerinden dolayı Kocaeli Büyük Aile Federasyonu’nun fahri üye olmayı hak ediyor” dedi. İYİ İNSANLARIN ARKASINDAYIZ Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Genel Başkanı Zeynep Sudan’a güzel düşünceleri için teşekkür ederek, “Zeynep Hanım’a fahri üyelik mevkiisi için teşekkür ederim. Bu mertebeye gelmek desteklerimizi azaltmayacak, aksine daha çok çabalayarak elimizden geleni yapacağız. İyi insanların her zaman arkasındayız” diye konuştu. Başkan Yıldırım Sudan ve Avcı’ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
KOCAELİ BÜYÜK AİLE FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ZEYNEP SUDAN, ÜMİT MEDYA YÖNETİM KURULU BAŞKANI NİHAT YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Genel Başkanı Zeynep Sudan, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı fahri üye ilan etti. Kocaeli Büyük Aile Federasyonu (KOBAF) Genel Başkanı Zeynep Sudan ve beraberindeki Emine Avcı Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yıldırım’a plaket taktim eden Zeynep Sudan, “Kocaeli Büyük Aile Federasyonu’nun gelişim ve dinamiğinde Nihat Bey’in büyük emekleri var. Biz bugün kendisine hem teşekkür ziyareti gerçekleştirmek istedik hem de fahri üyemiz olduğunu söylemeye geldik. Nihat Bey desteklerinden dolayı Kocaeli Büyük Aile Federasyonu’nun fahri üye olmayı hak ediyor” dedi.

İYİ İNSANLARIN ARKASINDAYIZ

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Genel Başkanı Zeynep Sudan’a güzel düşünceleri için teşekkür ederek, “Zeynep Hanım’a fahri üyelik mevkiisi için teşekkür ederim. Bu mertebeye gelmek desteklerimizi azaltmayacak, aksine daha çok çabalayarak elimizden geleni yapacağız. İyi insanların her zaman arkasındayız” diye konuştu. Başkan Yıldırım Sudan ve Avcı’ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.