Nihat Yıldırım Vali’ye gitti

Kocaeli 01.07.2020 - 23:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Nihat Yıldırım Vali’ye gitti

Kocaeli 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Dernek Başkanı Solmaz Dane ve beraberindeki dernek Başkan yardımcısı Nihat Yıldırım Kocaeli’ye yeni atanan Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.  Yeni valiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek başkanı Solmaz Dane, Genel Başkan Yardımcısı Abdin Öztürk,  yönetim kurulu üyeleri; Hicran Bozkurt, Ali Değirmenci ve Murat Ağçay Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile Kocaeli hakkında fikir alışverişinde bulundu. 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Dernek Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Vali Yavuz’u Gebze’ye davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Yıldırım ile yakından ilgilendi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kocaeli 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Dernek Başkanı Solmaz Dane ve beraberindeki dernek Başkan yardımcısı Nihat Yıldırım Kocaeli’ye yeni atanan Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. 
Yeni valiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek başkanı Solmaz Dane, Genel Başkan Yardımcısı Abdin Öztürk,  yönetim kurulu üyeleri; Hicran Bozkurt, Ali Değirmenci ve Murat Ağçay Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile Kocaeli hakkında fikir alışverişinde bulundu. 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Yardımlaşma Dernek Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Vali Yavuz’u Gebze’ye davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Yıldırım ile yakından ilgilendi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.