Nihayet Çayırova! 2-1

Spor 29.10.2018 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nihayet Çayırova! 2-1

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Çayırovaspor, ligin 6.haftasında konuk ettiği Kütahya Çamlıcaspor’u 1-0 geriye düştüğü 2-1 mağlup ederek galibiyetle tanıştı. Geride kalan 5 haftada iyi futbol ortaya koymasına rağmen bir türlü sonuca gidemeyen Erol Çağlın’ın öğrencileri, şanssızlığını bu maçta kırarak ligdeki ilk 3 puanına ulaşmasını bildi. ERKEN GOL YEME HASTALIĞI SÜRDÜ G.Osmanpaşa ve Belediye Derincespor maçlarında geleceğe dair iyi sinyaller veren Çayırovaspor, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Kütahya Çamlıcaspor karşısında, kalesinde yine bir erken gole engel olamadı. Savunmadaki bir anlık hatayı iyi değerlendiren Kütahya temsilcisi, Sefa Cantürk’ün 14.dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra oyunu rakip yarı sahaya yıkan Çayırovaspor, aradığı gole çok geçmeden buldu. FERHAT’TAN ENFES GOL Savunmadan ileriye çıkan Ferhat Ertukuş, yaklaşık 30 metre uzaklıktan çaprazdan ayağının dışıyla uzak köşeye sert bir vuruş yaparak, nefis bir golle maça denge getirdi. İshak’la rakip savunmaya zor anlar yaşatan Çayırovaspor, galibiyet golüne ikinci yarıda ulaştı. 61.dakikada sahne alan Ömer Faruk Bilgin klas bir plase vuruşla skoru 2-1’e getirdi. Maçın kalan dakikalarında farkı arttırabilecek pozisyonlardan faydalanamayan Çayırovaspor, rakibin son dakikalardaki baskısı karşısında dirençli bir savunma yaparak maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta mücadele eden Çayırovaspor, ligin 6.haftasında konuk ettiği Kütahya Çamlıcaspor’u 1-0 geriye düştüğü 2-1 mağlup ederek galibiyetle tanıştı. Geride kalan 5 haftada iyi futbol ortaya koymasına rağmen bir türlü sonuca gidemeyen Erol Çağlın’ın öğrencileri, şanssızlığını bu maçta kırarak ligdeki ilk 3 puanına ulaşmasını bildi.

ERKEN GOL YEME HASTALIĞI SÜRDÜ

G.Osmanpaşa ve Belediye Derincespor maçlarında geleceğe dair iyi sinyaller veren Çayırovaspor, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Kütahya Çamlıcaspor karşısında, kalesinde yine bir erken gole engel olamadı. Savunmadaki bir anlık hatayı iyi değerlendiren Kütahya temsilcisi, Sefa Cantürk’ün 14.dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra oyunu rakip yarı sahaya yıkan Çayırovaspor, aradığı gole çok geçmeden buldu.

FERHAT’TAN ENFES GOL

Savunmadan ileriye çıkan Ferhat Ertukuş, yaklaşık 30 metre uzaklıktan çaprazdan ayağının dışıyla uzak köşeye sert bir vuruş yaparak, nefis bir golle maça denge getirdi. İshak’la rakip savunmaya zor anlar yaşatan Çayırovaspor, galibiyet golüne ikinci yarıda ulaştı. 61.dakikada sahne alan Ömer Faruk Bilgin klas bir plase vuruşla skoru 2-1’e getirdi. Maçın kalan dakikalarında farkı arttırabilecek pozisyonlardan faydalanamayan Çayırovaspor, rakibin son dakikalardaki baskısı karşısında dirençli bir savunma yaparak maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.